Камери в смартфонах Samsung, стануть кращими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з твіттером від надійного інформатора Ice Universe, Samsung готує “велике оновлення” для вирішення цих проблем. Однією з найсерйозніших проблем з камерами лінійки Galaxy S23 є об’єднання пікселів, яке знижує роздільну здатність зображення, але покращує якість зображення за рахунок зменшення шуму і розширення динамічного діапазону.

Однак навіть з цією функцією у користувачів, як і раніше, виникають проблеми з розмитими фотографіями, затримкою затвора і проблемами з нічним режимом. На щастя, Samsung, як повідомляється, працює над вирішенням цих проблем з оновленням оптимізації камери. Тіпстер Ice Universe припустив, що нічний режим стане однією з функцій, які будуть поліпшені в прийдешньому оновленні.

Лінійка Galaxy S23 оснащена основною камерою на 50 МП, надширокою камерою на 12 МП, телеоб’єктивом на 10 МП з 3-кратним оптичним зумом і фронтальною камерою на 12 МП для селфі. Galaxy S23 Ultra оснащений 200-мегапіксельною основною камерою, 12-мегапіксельною надширокою камерою, 10-мегапіксельним телеоб’єктивом, 10-мегапіксельним об’єктивом Periscope (один з 3-кратним оптичним зумом, а інший – 10-кратним оптичним зумом) і фронтальною 12-мегапіксельною селфі-камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.