Huawei наприкінці місяця представить свої нові флагмани

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Давно ми не розповідали про новинки Huawei, а тим часом виробник продовжує випускати нові пристрої і готувати цікаві новинки. Наприклад, буквально днями в Мережі з’явилися фотографії зовнішності нового флагмана Huawei P60 Pro і навіть знімок зроблений на основну камеру.

Зразкові специфікації майбутньої новинки

Щодо дизайну апарата відомо небагато, але з витоків видно, що на тильній стороні розташується три сенсори основної камери і спалах. Один сенсор отримає більший діаметр, два інших – менший.

Згідно з чутками, основний модуль – це Omnivision OV64B з роздільною здатністю 64 Мпікс. Другий сенсор – 50 Мпікс Sony IMX888 і надширококутний модуль на 12 Мпікс Sony IMX858. На представленому знімку видно, що якість і деталізація на високому рівні, як для нічної зйомки. Нагадаю, що ще деякий час тому саме смартфони Huawei забезпечували найкращі нічні знімки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Знімок нібито зроблений на Huawei P60 Pro

А що там з іншими характеристиками? Смартфон отримає 6,6 – дюймовий QHD+ дисплей з частотою оновлення 120 Гц і підвищеною частотою ШІМ. В якості процесора буде використовуватися або Snapdragon 8+ Gen.1, або Gen.2. Зрозуміло, йдеться про 4G-версію чипсета.

Буде присутній і захист від води IP68 і оболонка Harmony OS, а батарея на 5000 мАг отримає швидку зарядку на 100 Вт.

За чутками, офіційний анонс відбудеться вже наприкінці березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.