iPhone 15 Pro протестували в GeekBench: наскільки потужніший

Автор YouTube-каналу Max Tech поділився свіжим витоком. Інсайдеру вдалося протестувати чип від iPhone 15 Pro, а саме A17 Bionic.

Відомо, що процесор побудований за 3-нм техпроцесом від TSMC, що зробить камінь продуктивнішим і енергоефективнішим (менше споживатиме заряд батареї). Вважається, що Apple витратила багато ресурсів на створення A17 Bionic, що може позначитися на кінцевій вартості iPhone 15 Pro.

Скріншот поста у Twitter від Max Tech. Фото: gizmochina

Результати GeekBench 6:Одноядерний тест – 3986 балів;Багатоядерний тест – 8841 бал.Порівняння з iPhone 14 Pro (процесор A16 Bionic):Одноядерний тест – 2504 бали;Багатоядерний тест – 6314 бал.

Дані GeekBench показують, що продуктивність iPhone 15 Pro збільшилася на 60% в однопотоці та на 40% у багатопотоці порівняно з Phone 14 Pro. Схожі результати показують MacBook Air на чипах M1.

Існує думка, що iPhone 15 Pro буде не тільки найпродуктивнішим айфоном, а й найпотужнішим смартфоном у світі. Важливе уточнення: надані інсайдером дані – лише витік, до яких варто ставитися з часткою скептицизму. Підтверджена інформація з’явиться тільки у вересні після презентації нових iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.