Розкрито характеристики та дизайн Redmi Note 12 4G. Анонс не за горами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Xiaomi готує до виходу новий смартфон під своїм популярним суббрендом Redmi. Йдеться про Redmi Note 12 4G, характеристики якого було розкрито завдяки зображенню смартфона, що просочилося в Мережу, з відкритим на екрані розділом “Про телефон” з переліком специфікацій. Додатково до цього інсайдери опублікували перші офіційні фото новинки.

Судячи з опублікованих індійським інсайдером Судханшу Амбхоре рендерів, новий Redmi Note 12 4G буде схожий на двох інших представників цієї серії, випущених раніше. У нього буде плоска задня панель, виконана, ймовірно, з полікарбонатного скла з матовим покриттям, і матиме прямокутний модуль, в якому розміститься потрійна основна камера в комплекті зі світлодіодним спалахом. Дисплей нового смартфона теж буде плоским з невеликим O-подібним отвором у верхній частині під фронтальну камеру і досить тонкими рамками по краях. Загалом, дизайн смартфона має максимально преміальний вигляд, враховуючи, що йдеться про пристрій дешевше за 180 доларів.

А судячи з “живого” знімка смартфона, на якому показано розділ “Про телефон”, новий Redmi Note 12 4G базуватиметься на ще не анонсованому чипсеті Qualcomm Snapdragon 685, який, за словами інсайдера, являє собою розігнану версію нинішнього Snapdragon 680. Компанію процесору складуть 4 Гбайт оперативної пам’яті з можливістю збільшення ще на 3 Гбайт за рахунок внутрішнього сховища завдяки функції віртуальної пам’яті. Працюватиме новинка під управлінням мобільної операційної системи Android 13, поверх якої виробник встановить фірмовий користувацький інтерфейс MIUI 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше інсайдери повідомляли, що Redmi Note 12 4G буде обладнаний 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення зображення 120 Гц і 50-мегапіксельною основною камерою з двома додатковими датчиками, роздільна здатність яких поки невідома. Автономну роботу йому забезпечить акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг з підтримкою 33-ватної дротової зарядки через порт USB Type-C.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.