Експерти склали рейтинг недорогих смартфонів із найкращими камерами

Ці девайси за якістю фото і відео не поступаються дорогим флагманам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть недорогий девайс може робити якісні фото і відео, потрібно тільки вибрати модель з відповідними характеристиками. Портал Gizchina відібрав десятку смартфонів із найкращими камерами вартістю до $500.

У список потрапило хоча б по одній моделі від усіх великих гравців на ринку: Apple, Xiaomi, Google, Samsung, OnePlus, Oppo і Honor.

Відкриває список Redmi Note 11 Pro+, який отримав основний модуль з роздільною здатністю 108 Мп, доповнений ширококутним об’єктивом на 8 Мп і датчиком на 2 Мп для макро. Фронтальна камера на 16 Мп врізана по центру. Усе це забезпечує чудовий фотографічний досвід, незважаючи на те, що смартфон не є висококласною або дорогою моделлю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за ним йде Google Pixel 6. Свого часу багато журналістів та оглядачів називали цю модель найкращою “за свої гроші” завдяки основній камері на 50 Мп і 12-Мп ультраширококутному об’єктиву. Для селфі тут використовується 8-Мп сенсор з кутом огляду 94 градуси.

Трійку лідерів замикає “середнячок” Samsung Galaxy A53 5G, у складі якого такий набір датчиків: головний на 64 Мп, ультраширококутний на 12 Мп і пара по 5 Мп для боке і макрофотографій. Спереду у смартфона встановлена фронтальна камера з роздільною здатністю 32 Мп.

На четвертому місці розташувався OnePlus 9, головною фішкою якого стала оптика від Hasselblad. Замикає п’ятірку лідерів Xiaomi 12, оснащений основною камерою на 50 Мп з оптичною стабілізацією і технологією CyberFocus для відстеження об’єктів у кадрі.

У список також потрапили Pixel 6a, Oppo Find X3 Neo, Honor 50, OnePlus Nord 2T і iPhone SE 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.