Названо найкращі смартфони Samsung 2023 року

Лінійка смартфонів Samsung більша і краща, ніж будь-коли, і щороку випускаються нові моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung розпочала лютий, представивши серію смартфонів Galaxy S23 разом із лінійкою ноутбуків Galaxy Book3. Тріо Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ і Galaxy S23 Ultra мають елегантний новий дизайн і екологічно чисті конструкції, які поєднуються з передовими апаратними характеристиками, зберігаючи при цьому ті самі цінники, що і їхні попередники. Galaxy S23 і Galaxy S23+ починаються з 799,99 і 999,99 доларів відповідно, а топова модель Ultra коштує 1199,99 доларів.

Samsung Galaxy S23 Ultra з S Pen продовжує традицію пакування більшого екрана і більшої кількості датчиків камери, ніж його дешевші брати і сестри. Тим не менш, основна камера пристрою зробила величезний крок уперед, встановивши датчик на 200 МП – найвищий показник у Samsung Galaxy.

Згадана вище запаморочлива роздільна здатність майже вдвічі більша, ніж у трьох попередніх ітерацій Ultra. Samsung оснастила топові телефони Galaxy S 108-мегапіксельними датчиками, починаючи з Galaxy S20 Ultra у 2020 році, а Galaxy S21 Ultra та Galaxy S22 Ultra, що послідували за ним, мали таку саму найкращу у своєму класі роздільну здатність камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ФАКТОР ФОРМИ

З останніми версіями Galaxy Z Flip і Z Fold Samsung перетворила свої складні смартфони з дорогих нішевих пропозицій на законних основних конкурентів. Таким чином, форм-фактор тепер є важливою характеристикою продукту, на яку слід зважати перед купівлею телефону Galaxy.

ДОВГОВІЧНІСТЬ

Крім того, що складні смартфони Galaxy Z дорожчі, їм не вистачає довговічності їхніх основних братів і сестер, які мають рейтинг IP для захисту від води та пилу. Для порівняння, останні моделі Galaxy Z Flip 3 і Galaxy Z Fold 3 мають рейтинг IPX тільки для впливу води.

Традиційні телефони Galaxy також з більшою ймовірністю витримають випадкові падіння із захисним чохлом або без нього. або без нього, тож, якщо ви маєте погану звичку часто упускати телефон, вам слід пам’ятати про це.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.