OPPO Find X6 Pro з гігантською камерою показаний на реальному фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З наближенням офіційної презентації в мережі з’являється все більше подробиць про флагманський смартфон OPPO Find X6 Pro. Так, відомий інсайдер Ice Universe опублікував у себе в Twitter фотографію з демонстрацією блоку камер майбутнього апарату.

Реальне фото підтвердило дизайн, показаний раніше на рендерах. У смартфона буде гігантський круглий блок камер практично на всю ширину тильної панелі. У ньому розташовуються три камери, одна з яких оснащена перископічним об’єктивом, світлодіодний спалах і мікрофон. Там же є згадка партнера OPPO – шведського виробника фототехніки Hasselblad, а також фірмового процесора обробки зображень MariSilicon.

З чуток, OPPO Find X6 Pro оснастять основною камерою на 50 Мп з дюймовим сенсором Sony IMX989, а в складі ультраширококутної і телекамери буде 50-мегапіксельний датчик IMX890. У смартфоні очікується 6,82-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 3168х1440 пікселів, частотою оновлення 1-120 Гц і рекордною яскравістю 2400 ніт, процесор Snapdragon 8 Gen 2, оперативна пам’ять LPDDR5X, накопичувач UFS 4.0 та акумулятор на 5000 мАг із підтримкою 100-ватної дротової і 50-ватної бездротової зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже офіційно оголошено, що серію Find X6 буде представлено пізніше цього місяця. За чутками, захід заплановано на 21 березня. Водночас з’явилася інформація, що Pro-версія буде доступна тільки в Китаї і не з’явиться на глобальному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.