Новий смартфон Huawei може отримати 512 ГБ флеш-пам’яті

Передбачається , що компанія Huawei готує смартфон з 512 гігабайтами флеш-пам’яті. На даний момент максимальний обсяг флеш-пам’яті у смартфонів становить 256 ГБ.

Майбутній смартфон Huawei з’явився в базі даних Китайського центру сертифікації телекомунікаційного обладнання (TENAA) ще минулого місяця. Потім портал PhoneRadar помітив оновлення в характеристиках пристрою, яке вказувало на 6 ГБ ОЗП і 512 ГБ постійної пам’яті. як пише The Verge, ймовірно, мова йде не про підготовлюваний до виходу P20, судячи з уже чутками, які з’явились; хоча можливо, що це – версія Porsche нового флагмана, яка, безумовно, буде більш преміальною.

У грудні ми писали , що компанія Samsung почала масове виробництво модулів пам’яті на 512 ГБ для смартфонів. Невідомо, чи буде новий пристрій Huawei використовувати один з таких модулів, однак очевидним стає тренд по розширенню обсягу флеш-пам’яті на майбутніх смартфонах.

Раніше в Мережі з’явилися передбачувані рендери нової флагманської лінійки Huawei Mate P20. Передбачалося, що модель Pro може отримати потрійну основну камеру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.