Смартфони з камерами, які ще десятки років будуть у моді

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз легко знайти смартфон з непоганими камерами, але з дійсно хорошою оптикою, фокусуванням, деталізацією на ринку практично немає. Існує безліч рейтингів камер смартфонів, наприклад DXOMARK . Але всі вони дуже спірні і не можуть гарантувати реальну якість зйомки.

Для мене найважливіше в камері – це точність зображення і правильно вибудувана колірна гамма. У наш час майже у кожного телефону мінімум 2 камери, це скоріше зроблено для краси. Але в моєму топі я поставив моделі, які подобаються і мені, і більшості власників цих смартфонів.

HUAWEI Mate 50

Хоч у цього виробника вже давно немає доступу до Google сервісів, його телефони завжди відмінно знімали. Ця модель вийшла 6 вересня 2022 року з основною камерою на 50Мп і ширококутною на 13 Мп. Відео виходять у 4К 60 fps, головна перевага цієї моделі – колірна гамма, вона робить зображення трохи більш насиченими, ніж у реальності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 14 pro

Не міг не поставити цей телефон сюди. Apple вміє робити камери, які фантастично знімають. Нічний режим, я б сказав, тут опрацьований практично ідеально. Фото і відео сильно залежать від програмної складової, а вона буде оновлюватися ще мінімум 5 років.

У плані фотографій цей телефон не перший, але на рівні флагманів того ж samsung.

OnePlus 11 pro

Судячи з відгуків одна частина вважає камери цієї моделі найкращими, інша середніми. Я зараз користуюся OnePlus 7 pro і хочу сказати, що його знімки можуть вразити. Я думаю відгуки такі неоднозначні, тому що телефон досить сильно насичує кольори фотографій і це не всім подобається.

Якщо ви хочете телефон, зображення якого точно такі як у реальності (не насичені штучно), то раджу взяти смартфон від Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.