Генеральний директор Huawei поділився фотографією зробленою на P60 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор Huawei Річард Ю (Richard Yu) веде свою компанію через важкі часи, але ні він, ні його команда не втратили пристрасті до фотографії. Генеральний директор опублікував це “випадкове фото” з неназваного майбутнього телефону:

Ю не намагався приховати, про який саме телефон йдеться, пост у Weibo позначений як “з Huawei P60 Pro”. Імовірно, це зображення з телеоб’єктива, як і в серії знімків минулого тижня.

Ця камера, зокрема, має 64-мегапіксельний сенсор OmniVision OV64B і об’єктив з 3,5-кратним збільшенням. Цікаво, що цей сенсор нібито має кольоровий фільтр RYYB, який є давньою спеціалізацією Huawei.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується інших камер, то це має бути пара 50-Мп модулів – Sony IMX888 на основній і IMX858 на надширококутній. За непідтвердженими даними, смартфон отримає 6,6-дюймовий QHD+ дисплей з частотою оновлення 120 Гц (ШІМ-затемнення 1 920 Гц), акумулятор на 5000 мАг з можливістю зарядки 100 Вт, клас захисту IP68 і HarmonyOS 3.0.

Перший звіт стверджував, що телефон буде використовувати чіпсет Snapdragon 8+ Gen 1, хоча пізніші витоки вказували на 8 Gen 2 (примітка: в обох випадках мова йде про чіпи лише для 4G через торгові обмеження).

Також очікується ванільний Huawei P60, який має перейти на налаштування 52+50+16 Мп (основна камера IMX789, надширококутна IMX858 та IMX351 для телемодуля).

Повертаючись до зразка камери, яким поділився генеральний директор Huawei, можна сказати, що це дійсно складний кадр – динамічного діапазону телефону вистачило не лише на штучно освітлену будівлю на чорному фоні, але й на передачу деталей на Місяці. Ми не купилися на коментар про “випадкову фотографію”, але все ж таки це досить вигадливо.

Очікується, що Huawei офіційно представить серію P60 наприкінці цього місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.