Android 14 буде підтримувати новий тип повідомлень

Новий Nissan Skyline буде електричним позашляховиком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Активна робота над операційною системою розпочалася на початку лютого. Наразі розробники мають доступ до версії Android 14 Developer Preview 2 (DP2). Завдяки цьому ми більше дізнаємося про поліпшення, які чекають на нас у новій ОС. Компанія експериментує з різними нововведеннями та оптимізаціями.

Заплановані зміни торкнуться і меню “Accessibility” на смартфонах, де ми отримаємо доступ до більшої кількості опцій. Схоже, що Google приділяє особливу увагу візуальним повідомленням в ОС. Два нові способи показу сповіщень на пристроях з Android 14 DP2 вже тестуються.

Перший – це повзунок, за допомогою якого можна налаштувати вимкнення спалаху камери при отриманні повідомлення. Інший спосіб передбачає активацію екрана смартфона під час отримання повідомлень, повідомляє xda-developers.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фінальна версія стане практичним рішенням для всіх, хто хоче отримувати візуальні сповіщення. Android 14 DP2 пропонує дві опції, а саме “Camera flash notifications” або “Screen flash notifications”.

Користувачі зможуть вибрати один з 12 різних кольорів для підсвічування екрана при отриманні повідомлення. Увімкнення першої опції призведе до ввімкнення спалаху камери, а також значка ліхтарика в меню швидких налаштувань.

Якщо вам не сподобається робота цих двох нових функцій, ви можете відключити їх і отримувати повідомлення як раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.