Нові подробиці про смартфони Huawei P60

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До прем’єри нових флагманів компанії залишилося менше двох тижнів. Huawei планує провести захід 23 березня. Саме тоді ми вперше побачимо представників серії Huawei P60. Нові моделі лінійки матимуть стратегічне значення для присутності на ринку смартфонів протягом року.

Це ще не підтверджено, але, ймовірно, Huawei здійснить прем’єру трьох пристроїв. Це будуть Huawei P60, P60 Pro і P60E. GizChina розкриває подробиці про стандартну версію смартфона. Як повідомляється, Huawei P60 матиме прямокутний модульний дизайн.

У плані камер нас очікують значні оновлення: у смартфоні використовуватиметься сенсор Sony IMX8 з оптичною стабілізацією зображення. Його продуктивність підтримуватиметься 50-мегапіксельним UltraWide і 64-мегапіксельним телеоб’єктивом. Ми, звичайно, можемо очікувати підтримку технології XMAGE, а також, можливо, змінну діафрагму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей Huawei P60 матиме діагональ 6,6 дюйма і відтворюватиме роздільну здатність 3200×1400 при частоті оновлення 120 Гц. Акумулятор матиме ємність 5000 мАг і запропонує можливість швидкої зарядки 100 Вт і 50 Вт у бездротовому режимі.

Під час заходу ми також дізнаємося більше про HarmonyOS 3.0. Саме смартфони серії P60 стануть першими, на яких працюватиме це програмне забезпечення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.