Надійний витік розкрив ще одну “нещасливу” деталь Samsung Galaxy Z Fold 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз лише березень, а останній захід Samsung Unpacked відбувся трохи більше місяця тому, що майже напевно означає, що наступний великий анонс Galaxy не за горами (незважаючи на середню лінійку A-серії).

Але це, очевидно, не завадило найнадійнішим (і менш надійним) виданням світу технологій, підкажчикам та інсайдерам спробувати здогадатися і передбачити, якими будуть Galaxy Z Fold 5 і Z Flip 5 у серпні.

Насправді чутки почалися ще в липні 2022 року (так, ще до того, як Z Fold 4 і Z Flip 4 побачили світ), хоча конкретними і по-справжньому правдоподібними вони стали лише в останні пару місяців. Останнє передбачення щодо наступної частини Galaxy Z Fold від Samsung якраз і є і тим, і іншим, і насправді Ice Universe настільки впевнений у своїй точності, що свіжі припущення про “зовнішній екран” позначені як “підтвердження”.
Магічне число залишається 6.2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Послухайте, нічого про Galaxy Z Fold 5 не можна вважати “підтвердженим” за п’ять місяців до офіційного анонсу, але витік такого рівня (і з майже бездоганним послужним списком) майже ніколи не помиляється, коли з такою впевненістю прогнозує такі деталі.

Тож, так, можна з упевненістю стверджувати, що Z Fold 5 дійсно збереже 6,2-дюймовий дисплей обкладинки свого попередника, принаймні, з точки зору розміру. Це не дивно, враховуючи, що Galaxy Z Fold 4 і Z Fold 3 були оснащені подібними зовнішніми екранами з дуже схожою роздільною здатністю.

Galaxy Z Fold 2 2020 року фактично пропонував крихітну додаткову площу екрану на кришці – 6,23 дюйма, тоді як оригінальний Galaxy Fold задовольнявся набагато меншою 4,6-дюймовою вторинною панеллю з величезною кількістю мертвого простору навколо неї.

Очевидно, що Samsung вважає, що в цій конкретній галузі немає місця або потреби для вдосконалення, з чим, ймовірно, погодиться багато щасливих власників Galaxy Z Fold 4. Але, безумовно, є й інші, хто вважає, що компанія повинна продовжувати розширювати межі і намагатися принаймні наздогнати масивні 6,5-дюймові дисплеї-обкладинки на кшталт Xiaomi Mi Mix Fold або Huawei Mate Xs 2.

Звичайно, великий зовнішній екран не є найкращим складним телефоном, тому Galaxy Z Fold 5 має багато інших сфер, які він може покращити, розширити та вдосконалити, щоб перейняти цей титул у свого попередника, який отримав дуже хороші відгуки та користується великою популярністю.

Яких оновлень варто очікувати?

Очевидно, що остаточної відповіді на це питання поки що немає, але незабаром вона може з’явитися, якщо ви продовжите стежити за твіттером Ice Universe, оскільки витокувач стверджує, що “вже знає більшість специфікацій” як для Galaxy Z Fold 5, так і для Z Flip 5.

Чесно кажучи, ми більше засмучені тим, що ці характеристики ще не оприлюднені, ніж тим, що 6,2-дюймовий екран обкладинки Z Fold 4 (ймовірно) залишиться незмінним.

З огляду на це, Z Fold 5, за чутками, буде оснащений 256 ГБ внутрішньої пам’яті і збільшуватиметься до 1 ТБ, при цьому, швидше за все, матиме той самий процесор Snapdragon 8 Gen 2, що і сімейство Galaxy S23, і, на жаль, не матиме вбудованого пера S Pen, як і Z Fold 4 до нього.

Це залишає камеру, безумовно, найбільш сприйнятливою до серйозних оновлень, але, на жаль, ще трохи рано бути впевненим, що 108-мегапіксельна камера дійсно буде встановлена на задній панелі Galaxy Z Fold 5.

Шарнір, складки та загальна міцність найкращого складного смартфона у світі, ймовірно, будуть вдосконалені цього року, хоча не зовсім зрозуміло, чи будуть ці вдосконалення помітні з першого погляду. Загалом, не схоже, що Samsung планує щось грандіозне в плані оновлення Z Fold 5, але, мабуть, ще зарано панікувати, впадати у відчай чи надто сильно скаржитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.