Чому iPhone 15 стане хітом серед користувачів iPhone незалежно від цікавих функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про iPhone 15 набирають обертів, і хоча не всі вони є багатообіцяючими, багато користувачів iPhone тяжітимуть до нових моделей просто тому, що їхні телефони мають оновитися.

Очікується, що iPhone 15 Pro Max матиме багато нових функцій, зокрема перископну телеоб’єктивну камеру та титановий корпус. Обидві моделі Pro, ймовірно, також матимуть чіп A17 Bionic, який базуватиметься на новій 3-нм технології виробництва. Стандартні моделі, ймовірно, матимуть виріз Dynamic Island, але постійно увімкнений дисплей і частота оновлення 120 Гц залишаться ексклюзивними для Pro. Очікується, що вся лінійка перейде на порти USB-C і твердотільні кнопки.

Хоча це звучить як пристойне оновлення, воно аж ніяк не є драматичним, особливо для тих, хто володіє останньою моделлю iPhone. Але, за даними інвестиційної компанії Wedbush, 25 відсотків нинішніх користувачів не купували новий iPhone більше чотирьох років. Це означає, що значна частина продажів припадатиме на цих користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні у світі налічується понад 1,2 мільярда активних iPhone, а це означає, що близько 300 мільйонів користувачів можуть подумувати про оновлення. Деякі з цих покупців можуть замість цього обрати старішу модель iPhone або, можливо, навіть пристрій на базі Android.

За нашими оцінками, приблизно 25% користувачів iPhone не оновлювали свої пристрої протягом 4 років і більше. З довгоочікуваною ювілейною версією iPhone 15, яка вийде на ринок у вересні, передача естафети від iPhone 14 до iPhone 15 виглядає більш стабільним переходом, ніж деякі інші цикли iPhone від піку до долини в минулому”. – Wedbush

AppleInsider уточнив, що Ведбуш не має на увазі ювілейну версію iPhone, а має на увазі річний цикл випуску.

Аналітики Wedbush також вважають, що гарнітура Apple AR, про яку ходять чутки, буде анонсована цього літа, і підтвердили чутки про те, що Apple може оголосити про план підписки на апаратне забезпечення.

Фірма також очікує, що понад 100 мільйонів нових користувачів iPhone, доданих за останні 15 місяців, сприятимуть зростанню сервісного бізнесу у 2024 фінансовому році.

iPhone 14 Pro та Pro Max є одними з найкращих телефонів у світі, а останній був коронований як третій найпопулярніший смартфон у світі у 2022 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.