Модель Meizu 20 у жовтому кольорі з’явилася на офіційному рендері

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Meizu представить серію Meizu 20 навесні 2023 року, і нещодавно компанія випустила кілька постерів, що розкривають ключові характеристики Meizu 20 Pro. Зараз ми розглядаємо жовту версію ванільної моделі, зображенням якої поділився фінансовий директор бренду на Weibo.

Видно, що Meizu 20 має плоскі рамки і пласку задню панель, на якій розміщені три камери, остання з яких оточена кільцем спалаху. Смартфон також має лінії антен на рамці, що підтверджує металеву конструкцію. На правій рамці Meizu 20 є клавіша живлення і регулятор гучності, але ми не можемо побачити, що знаходиться зліва, зверху і знизу, оскільки фінансовий директор не поділився фотографіями, що показують Meizu 20 з різних ракурсів.

Meizu не розкрила більше нічого про Meizu 20, але раніше підтвердила, що модель Pro буде оснащена 10-бітним 120 Гц 1440p AMOLED-дисплеєм Samsung E6 LTPO AMOLED, основною камерою на 50 Мп з OIS і акумулятором на 5000 мАг з бездротовою зарядкою потужністю 50 Вт. Смартфон також був помічений на AnTuTu з SoC Snapdragon 8 Gen 2, Android 13, 12 ГБ оперативної та 512 ГБ постійної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви можете очікувати, що Meizu розкриє більше інформації про серію Meizu 20, коли ми наблизимося до її запуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.