Новий витік Apple розкриває інформацію про дисплеї iPhone SE 4, iPhone 15, iPhone 15 Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові витоки тепер надають більше інформації про плани Apple щодо iPhone SE 4, iPhone 15 і iPhone 15 Plus, особливо щодо їхніх дисплеїв. Наприклад, передбачувана модель iPhone 15, схоже, знову буде оснащена дисплеєм із частотою 60 Гц.

Спочатку стверджувалося, що випуск бюджетного пристрою було скасовано, але тепер, схоже, все повернулося на круги своя, і реліз відбудеться в 2024 році, згідно з останніми новинами про те, що Apple все-таки планує випустити iPhone SE 4. Згідно з новим звітом, Apple закуповує OLED-панелі для бюджетного телефону в Китаї.

Як повідомляє корейська газета The Elec, iPhone SE 4 дебютує в 2024 році з OLED-екраном, виробленим компанією BOE. Це може виявитися дещо несподіваним, враховуючи, що у відомого китайського постачальника Apple минулого року були проблеми… У будь-якому разі, BOE, схоже, вироблятиме дисплей для iPhone SE 4, причому джерела припускають, що телефон буде оснащено 6,1-дюймовим екраном із частотою 60 Гц і тими самими технічними характеристиками, що й iPhone 13.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За повідомленнями, Apple закуповує близько 20 мільйонів вищезгаданих OLED-панелей для iPhone SE 4, що відповідає показникам двох попередніх поколінь iPhone SE. Звичайно, iPhone SE 4 стане першим iPhone SE – першою моделлю з OLED-екраном, попередні покоління використовували LCD.

Однак для шанувальників очікуваної моделі iPhone 15 хороших новин немає. За словами інсайдера Росса Янга, обидва iPhone 15 і iPhone 15 Plus будуть оснащені AMOLED-дисплеєм із частотою оновлення 60 Гц, як і попередні покоління – Apple зарезервувала екран із вищою частотою оновлення для iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max.

Росс Янг стверджує, що це пов’язано з відсутністю можливості підтримки всіх чотирьох моделей LTPO-дисплеїв. Перешкодою може бути і вартість: The Elec стверджує, що звичайна панель AMOLED з частотою оновлення 60 Гц, як в iPhone 14, коштує близько 40 доларів за одиницю, в той час як за дисплей LTPO з частотою оновлення 120 Гц, який використовується в моделі Pro, доведеться заплатити 100 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.