Уточнено дату анонсу смартфона Samsung Galaxy S23 FE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлена як недорогий “замінник” флагмана, серія Galaxy FE досі викликає великий інтерес у користувачів, хоча торішня модель S22 FE так і не вийшла на ринок. Але сьогодні відбулася важлива подія: джерело, близьке до внутрішньої кухні Samsung, заявило, що Galaxy S23 FE буде запущено цього літа.

Судячи з усього, дебют Galaxy SE FE відбудеться в один день з презентацією нових складних смартфонів Galaxy Flip 5 і Galaxy Fold 5 у серпні. На цьому ж заході, ймовірно, буде представлено смарт-годинник наступного покоління і планшет Galaxy Tab S8 FE, який також дуже сподобався фанатам Samsung. Якщо скласти все це разом, то можна сказати, що кінець літа буде досить насиченим місяцем для корейської компанії.

Поки що про технічні характеристики телефону мало що відомо, але з попередніх звітів ми знаємо, що Galaxy S23 FE має працювати на базі процесора Snapdragon 8+ Gen 1. При цьому всі датчики камери будуть поміщені не в єдиний блок, а кожен в окремий осередок, як у флагманів 2023 року. І ще: корейці планують оснастити цю модель 50-мегапіксельним сенсором.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, смартфон, вочевидь, отримає 6,4-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+ і частотою 120 Гц. Тут також ми побачимо підекранний сканер відбитків пальців, стереодинаміки, пиловологозахист класу IP68, 8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ користувацької пам’яті. Що стосується акумулятора Galaxy S23 FE, то його ємність уже відома – 5000 мАг. А заряджатиметься він від блоку живлення потужністю 25 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.