Користувачі iPhone назвали улюблені кольори смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фірма Consumer Intelligence Research Partners (CIRP), що спеціалізується на дослідженні споживчого ринку, провела опитування серед власників останніх “яблучних” смартфонів 14-ї серії. Метою було з’ясувати, яким кольорам корпусу вони надавали перевагу під час вибору новинки.

З’ясувалося, що 42% опитаних власників Pro-моделей віддали перевагу новому ексклюзивному кольору 14-ї серії – темно-фіолетовому. До речі, зазвичай Apple дотримувалася стратегії випуску в кожному поколінні трьох класичних кольорів (космічний сірий, сріблястий і золотий) і одного нового забарвлення, але у 2022-му “космічний сірий” поміняли на більш темний “космічний чорний”. Однак він все одно виявився менш популярним, ніж золотий, набравши 23% проти 24%. Традиційний сріблястий обирали лише 11% користувачів.

У випадку з базовими iPhone 14 і iPhone 14 Plus найбільшою популярністю користувався новий колір – блакитний, який обрали 27% покупців. На другому і третьому місцях з мінімальним відривом опинилися чорний (26%) і лавандовий (24%), а ось на частку червоного припали лише 14%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Опитування також торкнулося старіших моделей, які, як і раніше, офіційно продаються: iPhone 13 і iPhone 13 mini. Їх найчастіше купують у чорному кольорі (38%), синьому (23%), рожевому (23%), золотистому (13%) і червоному (5%). А ось у випадку з iPhone SE 3 62% віддають перевагу чорному варіанту, далі йде червоний (23%) і золотистий (15%).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.