Xiaomi припиняє виробництво смартфонів серії S

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб досягти ще більшого успіху в 2023 році, Xiaomi покладатиметься на чудову лояльність своїх користувачів. Компанія Xiaomi наголошує на бюджетному сегменті, щоб отримати стратегічну перевагу перед Samsung і Apple. Якщо позитивні продажі Xiaomi збережуться й надалі, то це лише питання часу, коли вона обжене своїх старих конкурентів.

Європейський ринок матиме стратегічне значення для майбутніх планів компанії. Значною мірою їхній успіх буде пов’язаний із популярністю серії Xiaomi 13. Скоро розпочнуться оновлення з новими функціями та виправленнями безпеки для MIUI 14 . Традиційно Xiaomi випускає смартфон під маркою S Series приблизно за півроку, після прем’єри своїх флагманів.

Останньою такою моделлю в їхньому портфоліо є Xiaomi 12S Ultra , яка вражає 1-дюймовою камерою. Однак продажі пристрою залишалися обмеженими через дистрибуцію переважно на місцевому ринку, нагадує AndroidHeadlines.
Натомість компанія використовує той же датчик у Xiaomi 13 Pro, який також доступний на європейському континенті. Цього року ситуація буде іншою, оскільки компанія відмовиться від презентації своїх флагманів версії « S ». Інформацію також підтвердив глава Xiaomi Лей Цзюнь .

Альтернативним рішенням для компанії було б зосередитися на Xiaomi 13 , Xiaomi 13 Pro та Lite. Думаємо це продовжиться до релізу Xiaomi 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.