Топ-7 найкращих смартфонів, які виходять у березні 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2023 рік, схоже, буде цікавим роком для смартфонів. Оскільки бренди випускають нові моделі щомісяця, майбутня лінійка смартфонів, що виходять у березні, має вельми привабливий вигляд. Особливо якщо взяти до уваги їхні нові функції, потужні технічні характеристики та інноваційні налаштування камер.

Від OPPO Find N2 Flip до нової серії V27 від Vivo – лінійка майбутніх смартфонів настільки ж цікава, наскільки й різноманітна. Не кажучи вже про те, що більшість смартфонів, які буде представлено цього місяця, оснащено найсучаснішими функціями, включно, крім іншого, зі зв’язком 5G, потрійною камерою і дисплеями преміум-класу.

Отже, без зайвих слів, погляньте на найкращі смартфони, які будуть представлені в березні 2023 року!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Vivo V27 і Vivo V27 Pro

Компанія Vivo нещодавно представила свої останні флагманські смартфони – Vivo V27 і V27 Pro. Обидві моделі оснащені операційною системою Funtouch OS 13, яка заснована на Android 13, і мають на борту висококласні процесори MediaTek.

Обидва смартфони мають схожі технічні характеристики та особливості. Vivo V27 Pro і Vivo V27 – це пристрої з двома nano SIM-картами, оснащені 6,78-дюймовим екраном з роздільною здатністю Full-HD+. Також телефони оснащені потрійною задньою камерою, що складається з 50-мегапіксельної основної камери, 8-мегапіксельної вторинної камери з ультраширококутним об’єктивом і третьої 2-мегапіксельної камери з макрооб’єктивом. Задня камера має кілька режимів фото- і відеозйомки, включно з режимом портрета у весільному стилі, режимом аури, режимом панорами і популярним режимом time-lapse для відео. Ці смартфони надають зв’язок 5G і мають Bluetooth v5.3, а також порт USB Type-C. Обидва телефони представлені у двох кольорах – Magic Blue і Noble Black.

2. OPPO Find N2 Flip

Якщо ви любите складні телефони, то цей смартфон якраз для вас. OPPO випустить свій OPPO Find N2 Flip, пристрій, оснащений безліччю цікавих функцій. Однак його головною перевагою, безсумнівно, є гнучкий дисплей Dynamic AMOLED. Його унікальний дисплей також має захист Glass Victus Plus і пропонує роздільну здатність 1200 x 3700 пікселів із частотою оновлення 120 Гц.

Оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті, смартфон має подвійну камеру з основним 50-мегапіксельним сенсором Exmor-RS CMOS і вторинним 8-мегапіксельним сенсором. Фронтальна камера оснащена 32-мегапіксельним сенсором з діафрагмою f/2.4 і ширококутним об’єктивом. Камера також пропонує компенсацію експозиції, режим серійної зйомки, режим HDR і автоматичний спалах.

3. Motto X40

Очікується, що Moto X40 від Motorola буде представлений 20 березня. Смартфон буде оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті, потужним процесором Snapdragon 8 Gen 2, 6,67-дюймовим екраном з частотою оновлення 165 Гц і роздільною здатністю 1080 x 2400 пікселів. Якщо ви любите робити селфі, вам буде приємно дізнатися, що фронтальна камера має 60-мегапіксельний об’єктив. Крім того, задня камера буде обладнана трьома об’єктивами – 50-мегапіксельним основним об’єктивом, 50-мегапіксельним надширококутним об’єктивом і 12-мегапіксельним телеоб’єктивом.

4. Vivo X90 5G

Vivo X90 5G має елегантний дизайн, оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті, потужним акумулятором, великим об’ємом пам’яті та вражаючою камерою. Це ще не все, адже він також оснащений 6,78-дюймовим широкоформатним AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. Як і більшість смартфонів, згаданих у цьому списку, цей апарат також має потрійну задню камеру, причому основна камера являє собою ширококутний 50-мегапіксельний об’єктив з діафрагмою f/1,75. Дві інші камери включають надширококутний 12-мегапіксельний об’єктив з апертурою f/2.0. Пропонуючи до 128 Гб вбудованої пам’яті, він також оснащений Bluetooth v5.3 і підтримкою 5G.

5. Poco X5

Poco X5 – це справді потужний смартфон. Він оснащений 6,67-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1080 x 2400 пікселів. Найцікавіше, що його дисплей має перфораційний отвір у верхній частині, де розташована фронтальна камера. 48-мегапіксельний основний датчик, 8-мегапіксельний вторинний датчик і третій 2-мегапіксельний датчик є частиною потрійної задньої камери. Фронтальна камера, також досить вражаюча і оснащена 13-мегапіксельним об’єктивом.

6. Realme 10S 5G

Якщо ви шукаєте доступну альтернативу для повсякденного використання, вам варто звернути увагу на Realme 10S 5G. Цей смартфон має 6,6-дюймовий IPS LCD дисплей з роздільною здатністю 1080 x 2408 пікселів. Він також оснащений 50-мегапіксельною задньою камерою з такими функціями, як автофокус, світлодіодний спалах і цифровий зум. Фронтальна камера оснащена 8-мегапіксельним сенсором, який відмінно підходить для зйомки селфі.

Восьмиядерний процесор, що працює під управлінням Android 12, прекрасно доповнює графічний процесор Mali-G57 MC2 і 8 ГБ оперативної пам’яті. З цим смартфоном багатозадачність не буде проблемою, особливо з його вражаючим акумулятором ємністю 5000 мАг.

7. iQOO Neo 7 SE 5G

iQOO Neo 7 SE 5G – ще одна доступна пропозиція. Смартфон має 6,78-дюймовий AMOLED-дисплей зі співвідношенням сторін 20:9. Потрійний модуль камери цього телефону включає 64-мегапіксельний основний об’єктив (f/1,89), 2-мегапіксельний надширококутний об’єктив (f/2,2) і третій 2-мегапіксельний об’єктив (f/2,4). Крім того, фронтальна камера оснащена 16-мегапіксельним об’єктивом (f/2).

У плані швидкості обробки даних користувачі можуть покластися на цей телефон, оскільки він має в своєму розпорядженні чипсет MediaTek Dimensity 8200 MT6896Z, 8-ядерний процесор і 8 ГБ оперативної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.