Samsung може випустити Galaxy S23 FE наприкінці цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S20 FE був величезним хітом, але Galaxy S21 FE не користувався успіхом, почасти через його вищу ціну і пізній запуск. Минулого року Samsung пропустила запуск Galaxy S22 FE через брак чіпів і глобальний економічний спад. Однак у повідомленнях стверджується, що південнокорейська фірма випустить Galaxy S23 FE наприкінці цього року.

За даними південнокорейського видання Hankooki, Samsung випустить новий смартфон Galaxy S Fan Edition у другій половині 2023 року. Хоча багато хто задавався питанням, чи припинить Samsung випуск лінійки Fan Edition, у новому звіті стверджується, що компанія випустить Galaxy S23 FE і замість цього пропустить Galaxy A74.

Ба більше, цього року південнокорейська фірма може запустити Galaxy S23 FE у більшій кількості країн порівняно з Galaxy S21 FE, який було запущено тільки в деяких країнах Азії, Європи та США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, Samsung вдалося продати понад 10 мільйонів одиниць Galaxy S20 FE. Для порівняння, Galaxy S21 FE був не такий хороший. Навіть у Galaxy A73 були гнітючі показники продажів – всього 3 мільйони одиниць. Таким чином, компанія ретельно планує свою лінійку смартфонів, щоб уникнути канібалізації продажів серед пристроїв Galaxy. Повідомляється, що компанія пропустить Galaxy A74, щоб поліпшити продажі Galaxy S23 FE.

Хоча про цей ймовірний Galaxy S23 FE нічого не просочилося, у деяких повідомленнях стверджується, що він не використовуватиме чипсет Exynos 2300. Таким чином, цілком можливо, що Samsung буде використовувати або Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, або торішній Snapdragon 8+ Gen 1. Крім чипсета, ми сподіваємося, що Samsung також поліпшить камери в Galaxy S23 FE

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.