Ігровий мобільний телефон: найкращі смартфони для ігор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Будь то “Fortnite”, “Битва кланів” або “Call of Duty Mobile”, круті мобільні ігри чудово підходять для розваги. Щоб повною мірою використати можливості мобільних ігор, вам знадобиться ігровий мобільний телефон. Ми розповімо, які моделі пропонуються та чому звичайні мобільні телефони також підходять для ігор.

У нашому огляді найкращих ігрових смартфонів ми почали з того, що виділили найважливіші моменти, на які вам слід звернути увагу перед покупкою. Ми також представляємо чотири спеціальні ігрові телефони, а також три “звичайні” смартфони, які також підходять для ігор. Ми також розглянемо, що може запропонувати середній клас, які пристрої, швидше за все, будуть затребувані дітьми, і відповімо на три найважливіші питання, які стосуються мобільних ігор.

Обережно: небезпека звикання!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільні ігри – це весело. Але азартні ігри без кінця можуть призвести до ігрової залежності. Залежність від ігор офіційно внесена до списку хвороб Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), оскільки при надмірному вживанні вони можуть викликати зміни в мозку, аналогічні змінам, які викликають наркотики або алкоголь.
Тим, хто сам захоплюється комп’ютерними іграми, має залежну дитину чи знайому, слід звернутися до сімейного лікаря чи терапевта. Крім того, у довіднику допомоги при пошуку в головному управлінні Росії з питань залежності ви знайдете інші корисні поради.

Що відрізняє ігровий мобільний телефон від інших

Якщо ви шукаєте мобільний телефон для азартних ігор, вам слід звернути увагу на деякі характеристики, які можна знайти в наступних категоріях:

Продуктивність

Щоб грати, вам потрібна відповідна продуктивність. Виробники також це знають, тому всі відповідні ігрові телефони оснащені топовими процесорами Snapdragon (близько 8 покоління), Exynos (2200) та MediaTek (Dimensity 9000+). Хоча Apple не має спеціалізованих ігрових пристроїв, чіпи A, вбудовані в iPhone, також входять до числа елітних.

Дисплей

Екран має бути 6,6 дюйма у висоту. Тому що на великому екрані заголовки створюють багато настрою. AMOLED і висока частота оновлення 120 Гц і більше є обов’язковими.

Акумулятор

Щоб не розряджатися в дорозі, вам знадобиться блок живлення на боці, або потужний акумулятор . Все, що менше 4500 мАг, ймовірно, буде замало для тривалих сеансів. Примус серед ігрових телефонів може похвалитися навіть ємністю 6000 мАг.

Плечові кнопки

Ті, хто любить грати в азартні ігри, можуть робити це без плечових кнопок. Отже, вони є обов’язковими. Але якщо ви хочете оптимізувати свою ігрову продуктивність , вам допоможуть додаткові кнопки, особливо в іграх зі стрибками та бігом та в екшен-іграх.

Asus ROG Phone 6D: High-End

У будинку Asus є ноутбуки, монітори та просто смартфони, призначені спеціально для ігор, серед іншого. Виробник називає їх “Республіка геймерів” або скорочено “ROG”. Що стосується телефонів, то Asus ROG Phone 6D – це поточна модель (станом на грудень 2022 року), в якій є все, що забажають геймери.

За жорстким дизайном ховається неймовірна продуктивність , за яку відповідає потужний MediaTek Dimensity 9000+ з 12 ГБ оперативної пам’яті. Теплова система ефективно охолоджує систему та забезпечує оптимальну стабільність як під час коротких, так і під час тривалих ігрових сесій . Акумулятор ( 6000 мАг ) також вражає.

Ваші ігри будуть відображатися на 6,78-дюймовому OLED-дисплеї з роздільною здатністю Full HD+ та плавною анімацією завдяки частоті оновлення 165 Гц. Є й цікаві функції з боку програмного забезпечення: наприклад, у ньому встановлено ігровий режим , що гарантує, що ніхто не турбуватиме вас дзвінками або повідомленнями під час азартних ігор. Крім того, є плечові кнопки AirTrigger 6 , які спрощують управління іграми. Вони повинні допомогти вам, серед іншого, у цих безкоштовних іграх для Android. Зручно: подвійні стереодинаміки спрямовані вперед. Так що ігровий звук йде прямо до вас. З іншого боку, багато традиційних пристроях ви частково закриваєте динаміки руками під час гри.

Номінант на звання “Ігровий смартфон 2022 року” коштує 35 000 грн. Тим, хто хоче більше, ніж 256 ГБ пам’яті, варто придбати ROG Phone 6D Ultimate з 16 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ ПЗП майже 60 000 грн.

Black Shark 5 Pro: Xiaomis Gaming-Star

Що стосується ігрової потужності, то Black Shark 5 Pro також не викликає сумнівів. На борту є Snapdragon 8 покоління 1 та великий обсяг оперативної пам’яті (8, 12 або 16 ГБ). У базовій конфігурації Duo є 128 ГБ пам’яті. Той, кому подобається більше, займе 256 ГБ. Таким чином, у вас буде достатньо місця, щоб зберігати всі ігри, які вам потрібні і навіть запускати їх одночасно. З погляду витрат, ви повинні запланувати це від 25 000 грн

Що ще ви отримуєте за власний кошт? AMOLED-дисплей має розмір 6,67 дюйма, роздільну здатність Full HD+ та частоту оновлення 144 Гц . У поєднанні з великою обчислювальною та графічною міццю навіть дуже вимогливі ігри на ігровому смартфоні працюють плавно, а також виглядають чудово. Вгорі: у корпус вбудовані тригерні кнопки , за допомогою яких вам буде легше керувати своїми персонажами.

Акумулятор ємністю 4650 мАг забезпечує максимально тривалий ігровий час. Це менше, ніж у конкурентів. Але завдяки 120-ватній швидкій зарядці ви знову будете готові до наступної подорожі до віртуального світу приблизно через 20 хвилин.

Black Shark – це мобільний телефон для геймерів від Xiaomi . Дочірній бренд одного з найбільших виробників смартфонів у світі обіцяє якість за розумною ціною; хоча 5 Pro не має собі рівних у порівнянні з Asus ROG Phone 6D.

Poco F4 GT як порада по секрету

Від Xiaomi є ще один суббренд, що пропонує ігрові телефони: Poco F4 GT коштує від 20 000 грн, і про нього зазвичай забувають у рейтингу найкращих ігрових смартфонів 2022 року. Тому що виробник не так агресивно маркує пристрій, як мобільний телефон для азартних ігор. Він оснащений плоским AMOLED-дисплеєм з частотою 120 Гц (6,67 дюйма), потужним акумулятором Snapdragon 8 Gen ємністю 1 4700 мАг і 120-ватною зарядкою, але має багато характеристик, необхідних для такого пристрою. Є навіть висувні плечові кнопки.

Грайте в режимі польоту
Для більшості ігор вам знадобиться існуюче підключення до Інтернету – у будь-якому випадку, це стосується багато користувачів ігор. Однак що, якщо ви знаходитесь в місцях, де немає мережі, і хочете заощадити на об’ємі своїх даних чи хочете пограти в азартні ігри в літаку? Потім пропонуються офлайн-мобільні ігри, які ви завантажуєте заздалегідь.
Якось ми вибрали для вас п’ять захоплюючих ігор, в які ви також можете грати в режимі польоту. У всіх них є ще одна спільна риса: ви можете знайти їх як для телефонів Android у Play Store , так і для свого iPhone в App Store .

  • The Room: Old Sins (iOS / Android)
  • Mini Metro (iOS/Android)
  • Plague Inc. (iOS/Android)
  • Stardew Valley (iOS / Android)
  • Limbo (iOS/Android)

Nubia Red Magic 7 Pro: мрія про дисплей

Red Magic 7 Pro від Nubia – ще один ігровий телефон, випущений у Китаї . Знову ж таки, у ньому встановлено флагманський чіп Snapdragon 8 Gen 1, який забезпечує доступ до 16 ГБ оперативної пам’яті на додаток до спеціального ігрового чіпа. Також достатньо місця (до 512 Гб) для ігор.

Таким чином, мобільний телефон для геймерів забезпечує достатню потужність, щоб грати в такі ресурсомісткі ігри, як Call of Duty і Genshin Impact, навіть при максимальних налаштуваннях – без обмежень. Де ми вже говорили про продуктивність: завдяки тригерам через плече ваша продуктивність у грі, ймовірно, буде кращою, ніж на звичайному смартфоні.

Ігри також чудово виглядають на 6,8-дюймовому AMOLED-дисплеї з частотою 120 Гц. Вгорі: передня камера вбудована в дисплей . Так що у вас, хлопці, є чітке уявлення про ваші улюблені ігри. І: акумулятор (5000 мАг) ви заряджаєте від 65 Вт.

Xiaomi 12T Pro: домашній ігровий флагман

Давайте перейдемо до “нормалів”: щодо камери, Xiaomi 12T Pro не зовсім відповідає Xiaomi 12 Pro. Але якщо ви шукаєте ігровий телефон, то, крім іншого, вас, можливо, більше цікавить його продуктивність. І тут Т-модель виходить перше місце. Для вас, хлопці, є Snapdragon 8+ Gen 1 .

На борту також є потужний акумулятор (5000 мАч), AMOLED-дисплей діагоналлю 6,67 дюйми з роздільною здатністю 2712 x 1220 пікселів та частотою оновлення 120 Гц. Також є ігрове турбо-меню , що дозволяє оптимізувати продуктивність та ігрові враження. Насправді ви, швидше за все, знайдете таке настроювання в чисто ігрових смартфонах. Ціна конфігурації з 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ ПЗП становить 30 000 грн. Порада: Якщо ви придбаєте Xiaomi 12T Pro за контрактом, вам зазвичай буде дешевше керувати автомобілем.

Samsung Galaxy S22 Ultra: Top-Display

Перед випуском Galaxy S22 Ultra неодноразово йшлося про те, що Samsung також хоче зосередити увагу на геймерах. Те, що було за цим, спочатку було провалом. Оскільки програмне та апаратне забезпечення не відповідали один одному відразу після випуску, продуктивність була досить помірною. Це змінилося. Кращий телефон Samsung 2022 – це потужний продукт, на якому дуже плавно працюють “Call of Duty”, “Asphalt 9” та інші.

Це не дивно. Зрештою, виробник виступає за особливо хороші дисплеї, і це приносить вам користь. Ви граєте на дуже яскравому та великому 6,8-дюймовому AMOLED-дисплеї з частотою оновлення 120 Гц. Оскільки Galaxy S22 Ultra був випущений ще навесні 2022 року, тепер ви платитимете значно менше, ніж початкова рекомендована роздрібна ціна в 50 000 грн.

iPhone 14 Pro Max: для любителів азартних ігор та шанувальників Apple

Ви, хлопці, нічого не можете зробити з Android, і тому шукаєте ігровий телефон від Apple? Спеціальної моделі для азартних ігор немає, але iPhone 14 Pro Max дійсно відповідає всім вимогам. Він входить до найпотужніших смартфонів на сьогоднішній день і демонструє найвищу продуктивність у всіх іграх, представлених на ринку.

Телефон оснащений величезним 6,7-дюймовим дисплеєм OLED, який також підтримує частоту оновлення 120 Гц. Це для вас, хлопці: багато місця (попри дратівливу насічку) та плавна анімація у висококонтрастному форматі Full HD+ . Хоча вам доведеться відмовитися від спеціальних плечових кнопок або інших ігрових функцій, це навряд чи матиме значення для цього телефону. Крім того, ви отримаєте чудову камеру на випадок, якщо ви хочете не грати в азартні ігри, а знімати. Ціни починаються від 55 000 грн. Порада: Якщо ви купуєте iPhone 14 Pro Max за контрактом безпека, як правило, заощаджує вам багато грошей .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.