iPhone 15 Pro отримав відмінне оновлення: це має переконати вас у A17

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple, очевидно, залишається вірною собі. iPhone 15 Pro може продовжити шлях, яким він ішов досі в модельному ряду. Тобто Apple скорочує апаратні засоби, підвищуючи ефективність. Ми розповімо вам, які нові чутки ходять.

У звіті DigiTimes говориться, що Apple нещодавно придбала всю виробничу лінійку 3-нм чіпів TSMC і, таким чином, може стати єдиним виробником, який використовує нову технологію у своїх смартфонах у 2023 році. Передбачається, що він стане похідним від чіпсету A17 Bionic. Він повинен бути не тільки набагато потужнішим, але й ефективнішим, ніж iPhone 14 Pro A16 Bionic, виготовлений за 4-нм техпроцесом.

Ще більше часу автономної роботи?

У нашому огляді iPhone 14 Pro ми підтвердили, що смартфони Apple мають дуже добрий час автономної роботи. Виробник заявляє на своєму веб-сайті, що до 23 годин відтворення відео. Тож вистачить наполегливості, щоб подивитися всі фільми “Володар кілець” два з половиною рази.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тоді з iPhone 15 Pro ви, можливо, повністю пройдете третій раунд. Зокрема, у звіті йдеться про підвищення енергоефективності A17 Bionic на 35 відсотків порівняно з попередньою моделлю. Крім iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, ймовірно, також буде оснащено чіпом. З іншого боку, iPhone 15 та iPhone 15 Plus повинні отримати більш старий A16 Bionic.

Чи стане дизайн ще мінімалістичнішим?

Ще один витік інформації про iPhone 15 Pro дає нам нову інформацію про дизайн. За останні кілька років Apple відмовилася від багатьох апаратних компонентів. Наприклад, зникли роз’єм для навушників та кнопка “Додому”. На iPhone 15 Pro два регулятори гучності повинні бути об’єднані в один перемикач. ZONEofTECH показує нам, як це може виглядати, у своєму пості на Twitter.

Бічна кнопка з іншого боку також має бути замінена твердотільною кнопкою. Це натискна поверхня, а не кнопка у традиційному сенсі цього слова. За допомогою вібраційного двигуна ви отримуєте лише відчуття натискання кнопки під час натискання. Ця технологія вже використовується у MacBook від Apple.

Чого ще чекати від iPhone 15 Pro

Хоча офіційний реліз має відбутися не раніше вересня 2023 року, вже зараз багато чуток про iPhone 15 Pro. Крім A17 Bionic та зміни дизайну, також очікується, що Apple вперше зробить ставку на порт USB-C у своїх смартфонах . Ідея повністю покладатися на бездротову зарядку навряд чи буде реалізована на iPhone 16 якнайшвидше.

Крім того, ви, ймовірно, з нетерпінням чекаєте на покращення камери. Різні джерела повідомляють про перископічну камеру, яка дозволяє робити високоякісні знімки із зумом. Йдеться про оптичне збільшення до десяти разів. Крім того, сенсор камери повинен вловлювати ще більше світла, що в цілому підвищує якість фотографій і сприяє кращому отриманню знімків при слабкому освітленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.