Apple розробляє сканер тіла Body ID для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий патент компанії присвячений технології Body ID та відповідному датчику для мобільних пристроїв. На відміну від існуючих систем, він зможе не лише розпізнавати особистість користувача, а й відстежувати його здоров’я.

Патент під назвою “Електронні пристрої зі схемою аналізу складу тіла” описує гаджет, схожий на iPhone, який здатний сканувати та аналізувати тіло людини на повне зростання, а потім на основі цих даних пропонувати “медичні” рекомендації.

Згідно з документом, пристрій зможе сканувати як тіло повністю в єдиному зображенні, так і окремі частини серією кадрів. Також можливе записування відео, коли користувач дихає або рухається. У тексті патенту компанія пояснює, що зазвичай жирові відкладення акумулюються у певних місцях, таких як щіки чи шия – саме ці ділянки тіла дозволять сканеру моніторити зміни фізичного стану людини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Збір таких даних допоможе користувачеві скласти загальну «медичну» картину і стане свого роду зворотним зв’язком з пристроєм для досягнення оздоровчих цілей. Не виключено, що смартфон зможе пропонувати відповідний режим тренувань та давати інші корисні поради щодо коригування фігури. Можлива дата комерційної версії сканера Body ID невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.