OnePlus готує до виходу перший смартфон із гнучким дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus готова приєднатися до тих небагатьох виробників, які вже налагодили випуск складних пристроїв. Свій перший смартфон із складною конструкцією OnePlus планує випустити цього року, що підтвердили топ-менеджери компанії.

У кулуарах виставки мобільної електроніки MWC 2023, що проходить у Барселоні, Кіндер Лю, президент і головний операційний директор OnePlus, заявив, що компанія готує до виходу свій перший складаний смартфон. За словами Лю, це буде флагманська модель, яка запропонує клієнтам високу продуктивність та плавність. У OnePlus розраховують, що їхній смартфон стане найкращою пропозицією на ринку складних пристроїв.

Перший складний смартфон OnePlus буде виконаний у форм-факторі книжки, а значить складе конкуренцію таким пристроям, як Samsung Galaxy Flip. І тип конструкції поки що єдине, що відомо про новинку на сьогоднішній день.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є версія, що OnePlus не стане розробляти свій перший доладний смартфон з нуля. Натомість вона візьме за основу раніше випущений OPPO Find N2. Це не має сенсу з огляду на те, що з минулого року OnePlus входить до складу китайської компанії OPPO і ділить з нею багато розробок і технологій.

Прем’єра першого складаного смартфона OnePlus призначено на третій квартал 2023 року. Щоправда, точну дату анонсу ще потрібно з’ясувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.