Ключові особливості Nothing Phone (2) розкрито головою бренду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава бренду Nothing Карл Пей на виставці MWC 2023 розсекретив перші подробиці Nothing Phone (2). Він розповів про модель процесора, приблизну дату релізу і позиціонування новинки, що готується до випуску.

Підприємець поділився інформацією про влаштування в інтерв’ю журналісту порталу TechCrunch. У розмові він вперше розповів про процесор смартфона – ним стане SoC Qualcomm актуальної серії.

«Ми збираємося використовувати Snapdragon 8-ї серії. Раніше я казав, що це буде влаштування преміум-класу. Але ми офіційно не визнавали, чи буде в ньому [встановлений] Qualcomm чи MediaTek», – пояснив Карл Пей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Nothing Phone (2) представлять у третьому кварталі цього року. Якщо це дійсно так, ймовірно, смартфон не зможе отримати Snapdragon 8 Gen 3 і обмежиться версією Gen 1+ або Gen 2. Глава бренду також розповів, що у новій версії флагмана компанія приділить більше уваги програмному забезпеченню. Смартфон збереже унікальний дизайн і коштуватиме «приблизно стільки ж [очевидно, порівняно з Nothing Phone(1)]».

До того ж підприємець згадав, що цього року компанія покаже якийсь пристрій у новій собі категорії. Раніше в мережу проникли непідтверджені характеристики фірмового гаджета з індексом A065. За чутками, матиме 12 ГБ ОЗП, накопичувач на 256 ГБ, АКБ ємністю 5000 мАг та AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.