Названі найпродуктивніші Android-смартфони початку 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія AnTuTu склала оновлений рейтинг найпродуктивніших смартфонів на базі Android. Топ наповнювався на основі тестувань різних пристроїв, які проводили користувачі в лютому за допомогою бенчмарку AnTuTu.

На верхніх рядках рейтингу розташувалися апарати, оснащені процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, але в десятку також потрапили моделі з MediaTek Dimensity 9000 і Snapdragon 8+ Gen 1. Нижче можна зустріти і смартфони з старішим, але все ще актуальним чіпом. 1. Нещодавній лідер Asus ROG Phone 6 вилетів із першої позиції, проте модель ROG Phone 6D утрималася на восьмому місці.

Найтоповішим став геймерський смартфон Red Magic 8 Pro+, що набирає в AnTuTu більше 1,3 мільйона балів за рахунок використання мініатюрного вентилятора, який охолоджує процесор, перешкоджаючи зниженню продуктивності навіть під тривалим сильним навантаженням. У топ увірвалися три свіжі флагмани Samsung серії Galaxy S23, але вони не стали лідерами, хоча в них і використовується злегка розігнаний процесор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо говорити про двадцятку переможців, то кількісно в ній найбільше продукції компаній Xiaomi (тут представлено шість моделей брендів Mi, Redmi, Poco і BlackShark) і Samsung (актуальна серія Galaxy S23, торішня Galaxy S22 і складні флагмани Galaxy Z). До рейтингу також потрапили п’ять апаратів конгломерату BBK, який володіє брендами Vivo, iQOO, OnePlus та Realme.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.