Реліз Samsung Galaxy A54: коли з’явиться надія середнього класу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шанувальники Samsung середнього класу вже гарячково готуються до випуску Samsung Galaxy A54. Коли південнокорейці представлять смартфон, поки що офіційно не відомо. Однак досвід останніх кількох років, ймовірно, сильно звузить цей період. Про те, коли з’явиться Galaxy A54, ви можете дізнатися тут.

Galaxy A54 ще не має дати випуску. Але на млині чуток уже торгують виставами у березні. В основі звітів, ймовірно, буде менше інсайдерської інформації, а скоріше погляд на історію Samsung. Таким чином, 17 березня 2022 року був представлений попередник Galaxy A53 5G. Минулого року виробник анонсував Galaxy A52 5G 17 березня 2021 року. Тільки Galaxy A51 2020 був випущений 3 січня.

Спочатку преміум, потім середній клас

Отже, останні два попередники Samsung представила у березні. Так що цілком імовірно, що Samsung також представить Galaxy A54 у середині березня. Все ще може бути цікаво, коли моделі будуть доступні. Моделі A52 і A51 були готові безпосередньо до продажу, а з A53 вам все одно довелося почекати до 1 квітня 2022 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До речі, раніше дата здається малоймовірною, оскільки Samsung, ймовірно, спочатку планує представити Samsung Galaxy S23. Захід заплановано на початок лютого 2023 року. Згодом південнокорейці, ймовірно, додадуть нові пристрої до популярного А-класу. І тут відстань трохи більше місяця до флагманської лінійки Galaxy S23 видається реалістичною.

Galaxy A54 і що попереду?

Крім випуску Galaxy A54, я думаю, ми побачимо і Galaxy A34. Здається, лише одна Galaxy A74 відходить на другий план. Імовірно, Samsung більше не продовжить цієї частини серії. Натомість раптово заговорили про Samsung Galaxy S22 FE. Ми цілком могли б уявити цей крок, але рекомендуємо спочатку поставитися до інформації з деякою обережністю.

Нові телефони, які Samsung та компанія, ймовірно, випустять у 2023 році, обіцяють більшу продуктивність. Сподіваюся, те саме стосується і Galaxy A54, продуктивність якого, як ми обіцяємо, буде значно кращою, ніж у Galaxy A53 5G. Що стосується дизайну, я думаю, що в майбутньому Samsung орієнтуватиметься на Galaxy S22 Ultra.

Galaxy A54 може перейняти дизайн камери Galaxy S22 Ultra (на фото)

Таким чином, три об’єктиви на задній панелі повинні розташовуватися одна над одною, а не в помітному поглибленні для камери. Кажуть, що роздільна здатність основної камери становить 50 МП, а датчик глибини (збирає просторову інформацію для фотографій) стає жертвою червоного штриха. Ці переваги мають бути в змозі взяти він основний об’єктив. В іншому випадку експерти очікують 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей з FHD+ та частотою 120 Гц. Кажуть, що батарея телефону Samsung ємністю 5000 мАг знову сильно розрядилася.

Поширені запитання

Коли з’явиться Samsung Galaxy A54?

Samsung Galaxy A54, ймовірно, надійде у продаж у березні, найпізніше – у квітні 2023 року. Galaxy A34 швидше за все з’явиться одночасно.

Скільки коштує Samsung Galaxy A54?

Досі не проникло жодних чуток про ціну Galaxy A54. Можливо, для цього (у січні 2023 року) ми все ще надто далекі від релізу. Але ми очікуємо, що Samsung встановить рекомендовану ціну без будь-яких зобов’язань, дуже схожу на поточну модель. Galaxy A53 коштував 449 євро на момент виходу ринку.

Чи варто чекати на Samsung Galaxy A54?

Моделі Galaxy A5 на сьогоднішній день є одними з найпопулярніших моделей Samsung, оскільки вони входять до числа найкращих телефонів середнього класу, у тому числі з особливо високим співвідношенням ціни та якості. Після того, як торішній варіант не виправдав очікувань через трохи слабкий чіпсет Exynos, ми з нетерпінням чекаємо на його наступника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.