realme представила смартфон, що заряджається за 9 хвилин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

realme у рамках виставки MWC представила новий смартфон GT3. Крім зарядки 240 Вт (смартфон заряджається до 100% за 9 хвилин 30 секунд), Realme GT3 також отримав RGB-підсвічування на задній панелі.

Для підзарядки Realme GT3 до 20% потрібно 80 секунд, повідомляється компанія. А для того, щоб повністю зарядити акумулятор ємністю 4600 мАг, потрібно всього 9 хвилин і 30 секунд, для цього в комплект входить ультрашвидкий зарядний кабель на 12A.

GT3 отримав рідинну систему охолодження VC у поєднанні з графеновою пластиною, яка покриває 61,5% акумулятора та забезпечує ефективне відведення тепла. Згідно з внутрішніми лабораторними випробуваннями, ємність батареї Realme GT3 залишається на 80%, навіть після більш ніж 1600 циклів зарядки на потужності 240 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поруч із модулем камери смартфона розташоване прозоре скло. Через нього можна побачити плашку процесора, NFC-чіпсет і пульсуючий інтерфейс із С-подібним RGB-підсвічуванням. Він відображає різні світлові ефекти залежно від стану смартфона: коли він заряджений на 20%, підсвічування пульсує червоним, від 21% до 100% фіолетовим. Коли користувачеві надходять повідомлення, підсвічування спалахує білим і це далеко не весь його потенціал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.