Названо найкращі смартфони для покупки у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Від вражаючих камер до швидких процесорів та яскравих дисплеїв – кожен телефон у цьому списку відповідає вимогам до якісного смартфону. Щоб спростити рішення, ми зібрали найкращі варіанти.

Який телефон найкращий для більшості людей?

Apple iPhone 14 і 14 Pro вражають відмінною продуктивністю своїх процесорів та камер. Але якщо вам не потрібен найкращий iPhone, у вас все ще є безліч варіантів, включаючи Pixel 7 Pro та Samsung Galaxy S23 Ultra. Вони обидва пропонують все, що ви могли б побажати, від високої продуктивності до чудових камер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є низка інших відмінних смартфонів з привабливими функціями, наприклад новий Samsung Galaxy Z Fold 4 зі складним екраном. Все більше і більше доступних телефонів, таких як новий Pixel 6A, мають відмінні характеристики, високошвидкісне підключення 5G і доступніші ціни.

Apple iPhone 14 Pro

У iPhone 14 Pro та Pro Max від Apple представлені радикальні зміни, такі як Dynamic Island, нова система 48-мегапіксельних камер та новий процесор Apple A16 Bionic. Всі ці оновлення об’єднуються, щоб зробити процес гри свіжим та швидким. Оновлення основної камери дозволяють робити дійсно чудові фотографії, що робить телефон чудовим вибором, якщо ви захоплюєтеся мобільною фотографією.

Як найкращий телефон Apple, він не з дешевих, особливо якщо вам потрібна більша модель Max, але якщо ви шукаєте кращу універсальну продуктивність в iPhone, то 14 Pro це телефон, який вам потрібен.

Apple iPhone 14

Хоча базовий iPhone 14 не має такого ж потрійного масиву камер або нової виїмки Dynamic Island, як його дорожчий брат 14 Pro, він, як і раніше, пропонує багато цікавого і має більш доступну ціну. Завдяки його стабільній продуктивності, оновленій основній камері та різним іншим параметрам, включаючи більш ремонтопридатне заднє скло на випадок падіння, він може вважатися гарним вибором.

Це невеликі зміни в порівнянні з торішніми моделями, але якщо ви шукаєте новий iPhone і не хочете витрачати великі гроші на серію Pro, це відмінний варіант для розгляду.

Google Pixel 7 Pro

Завдяки потрійній камері, вишуканому дизайну та великому 6,7-дюймовому екрану Pixel 7 Pro є за що любити. Хоча він не сильно відрізняється від попереднього Pixel 6 Pro, він буде великою зміною для тих, хто оновлює телефон, якому понад два роки. Google покращив можливості масштабування в Pixel 7 Pro, надавши йому 30-кратний цифровий зум порівняно з 20-кратним діапазоном 6 Pro для зйомки чіткіших знімків. І Pixel 7 і 7 Pro отримують деякі нові функції на базі чіпа Google Tensor G2, такі як можливість підвищувати різкість старих фотографій.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 – це набагато більше, ніж потрібно більшості людей у ​​телефоні, але це не робить його менш вражаючим. Samsung покращив роздільну здатність камери (200 мегапікселів у порівнянні зі 108 мегапікселями), колірні тони та динамічний діапазон, зберігши при цьому той самий стильний дизайн і масивний 6,8-дюймовий екран, що й у його попередника. Також є новий процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, оптимізований спеціально для телефонів Samsung, що забезпечує більш високу продуктивність порівняно з Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy S23

Шанувальникам Android, які шукають мініатюрний телефон, нема з чого вибирати. Але 6,1-дюймовий Galaxy S23 є привабливим варіантом для тих, хто хоче телефон, який здається компактним, але при цьому забезпечує достатньо місця на екрані. Galaxy S23 поставляється зі звичайними оновленнями, такими як новий процесор (версія Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, оптимізована для телефонів Samsung), трохи новий дизайн та селфі-камера з більш високою роздільною здатністю. Але саме велику батарею Galaxy S23 варто рекомендувати.

Google Pixel 7

Pixel 7 коштує значно менше, ніж Galaxy S23 та iPhone 14, але дуже добре справляється з основами для телефону своєї ціни. Ви також отримаєте додаткові функції, характерні для телефонів Google, наприклад, очікування помічника Google у режимі очікування.

Pixel 7 не сильно відрізняється від Pixel 6, але це не обов’язково. Натомість він додає вдосконалення, такі як ближчий зум цифрової камери, трохи модернізований дизайн з більш помітною панеллю камери з металу та розблокуванням обличчя. Новий процесор Tensor G2 також пропонує деякі нові покращення фотографії, такі як Photo Unblur, що підвищує різкість старих фотографій.

В цілому, Pixel 7 – відмінний вибір для тих, хто хоче новий Android-телефон з досить великим екраном за доступнішою ціною, ніж сімейство Samsung Galaxy S23.

OnePlus 11

OnePlus 11 – це потужний телефон, добре оснащений для ігор, потокового відео та інших поширених завдань. У типовій манері OnePlus цей телефон також дешевше, ніж Galaxy S23 та Pixel 7 Pro. Камери не найкращі, але вони підходять для любителів, які просто хочуть сфотографувати свою наступну відпустку або вечірку. Що відрізняється від OnePlus 11 від багатьох його конкурентів, так це його блискавично швидка 100-ватна швидка зарядка, яка може поповнити акумулятор всього за 25 хвилин. Загалом, OnePlus 11 ідеально підходить для тих, кому потрібен потужний телефон, який швидко заряджається і не обходиться у кругленьку суму.

Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 4 – найпортативніший і найкумедніший телефон. Він успадкував найкращі риси Z Flip 3, такі як дизайн у стилі кишенькового фліп-телефону та режим Flex Mode, що спрощує використання телефону, коли він наполовину відкритий. Z Flip 4 також має новий датчик зображення, що покращує якість зображення в порівнянні з Flip 3, а також велику батарею та новий процесор.

Ці покращення усувають деякі з найбільших недоліків Z Flip 3. Загалом Galaxy Z Flip 4 — відмінний вибір для тих, хто хоче портативніший телефон, ніж майже все, що ви знайдете на ринку.

Sony Xperia Pro

Sony Xperia Pro не для всіх. Але якщо ви фотограф або відеооператор і шукаєте телефон із камерою професійного рівня, ви не помилитеся. Xperia Pro – це, по суті, чотири продукти в одному: телефон, монітор з камерою, пристрій для швидкої передачі файлів фотографій та машина 5G, що підходить для мовлення та прямих трансляцій.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.