Показано надшвидку зарядку для смартфонів. З 0 до 100% за 5 хвилин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Redmi анонсував появу зарядної технології для смартфонів, яка працює з рекордною на даний момент швидкістю. Потужність зарядного пристрою досягає 300 Вт, що дозволяє повністю зарядити смартфон за лічені хвилини.

Як показали випробування на модифікованій версії смартфона Redmi Note 12 Pro+, його акумулятор ємністю 4100 мАг заряджається з 0 до 10% лише за 43 секунди, до 50% за 2 хвилини, а повний заряд до 100% зайняв менше 5 хвилин.

Заряд в акумуляторі смартфона поповнюється прямо на очах, відсотки на індикаторі зарядки збільшуються дуже швидко, це чудове видовище:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як правило, смартфон не завжди заряджається із максимально можливою швидкістю. Потужність може знижуватися в залежності від температури, до якої нагрівся акумулятор, щоб уникнути пошкодження або пожежі.

Поки невідомо, в яких моделях Redmi буде використовуватися така потужна і швидка зарядка і взагалі. Багато смартфонів цього бренду підтримують швидку зарядку – аж до 67 Вт. Також у продаж випущена особлива модель Redmi Note 12 Explorer Edition із 210-ватним адаптером.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.