Google представила нову функцію: передача eSIM між смартфонами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про перенесення вбудованих SIM-карток на різні пристрої Google розповіла у своєму блозі. Працює все просто: користувач підносить новий смартфон до старого, система автоматично пропонує перенести eSIM із попереднього девайсу. Це допоможе в тих випадках, коли людина купила новий смартфон (йому не доведеться заново реєструвати eSIM).

Уточнимо, eSIM не працюватиме відразу на двох смартфонах. При перенесенні eSIM на новий апарат картка деактивується на старому пристрої. Реліз функції відбудеться у березні 2023 року з виходом Android 13 QPR2.

Що на iPhone

На «яблучних» смартфонах також є перенесення eSIM зі старого iPhone на новий. Щоб це зробити, потрібно слідувати інструкції нижче:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перейдіть в «Параметри» (пункт «стільниковий зв’язок»); Натисніть «Додати eSIM»; Виберіть «Перенесення з iPhone поруч»; Піднесіть розблокований iPhone до нового і чекайте синхронізації.

Щоб перенести номер телефону з іншого iPhone, переконайтеся, що ваш інший iPhone захищений код-паролем, але розблокований і знаходиться поряд із увімкненим Bluetooth та встановленою iOS 16 або новішою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.