Тести показали: новий Galaxy S23 Ultra потрібно заряджати раз на два дні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання Neowin випустило огляд нового флагманського смартфона Samsung Galaxy S23 Ultra. Його похвалили за автономність.

Оглядачі зазначили, що у руці S23 Ultra відчувається інакше, ніж S22 Ultra. Нова модель здається трохи зручнішою. Також у новому смартфоні стала кращою камера.

Ще одне покращення – процесор. Snapdragon 8 Gen 2 SoC – набагато ефективніший чіпсет, ніж попередні версії. Цей процесор чіпсет у поєднанні з AMOLED-дисплеєм LTPO2 та вдосконаленим програмним забезпеченням привів до того, що час автономної роботи став кращим, ніж у Galaxy S22 Ultra. Обидва телефони мають однакову батарею ємністю 5000 мАг, але S23 Ultra може працювати без зарядки приблизно два дні. Це справедливо для режиму продуктивності Light.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.