Samsung: з’являться нові складні смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У серпні цього року Samsung офіційно представить нові Galaxy Z Fold 5 та Galaxy Z Flip 5.

Але, схоже, південнокорейський гігант розширить свою серію доладних смартфонів, випустивши більше терміналів у цій лінійці, які включають моделі Ultra і Flex. У Samsung є дві окремі серії доладних смартфонів, нове покоління яких з’явиться в серпні цього року. Але, схоже, бренд має намір інвестувати ще більше в цей сегмент і розширювати сімейства новими моделями.

Інформація надходить від джерела RGcloudS, яке у соціальній мережі Twitter публікує список усіх нових моделей, які бренд додасть до серії Flip and Fold, а також нові термінали.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Почнемо з переліку нових моделей, які приєднаються до існуючої серії. Як Flip, і Fold отримають Ultra “брата”. На даний момент доступна інформація вказує на те, що моделі Ultra будуть оснащені більш сучасними екранами, ніж базові варіанти.

У цьому сенсі Galaxy Flip Ultra матиме екран з роздільною здатністю 2K, виготовлений самої Samsung, тоді як базова версія матиме екран Full HD з панеллю, яку надасть BOE.

У свою чергу, Galaxy Fold Ultra буде оснащений екраном з роздільною здатністю 4K, що також виробляється Samsung. Базовий варіант Fold матиме екран BOE з роздільною здатністю QHD.

Galaxy Z Tab може стати першим складним планшетом Samsung

Потім у нас є дві складні новинки, Galaxy Z Flex та Galaxy Z Tab. Останній, як випливає з назви, буде складним планшетом. До речі, про перше і, як таке, Samsung досі немає доступної інформації. Передбачається, що він поставлятиметься з більшим екраном, ніж складні смартфони.

Що стосується Galaxy Z Flex, цей смартфон матиме складну конструкцію з трьома різними екранами. Поки не зрозуміло, яким буде шарнірний механізм, проте Samsung вже зареєструвала кілька технічних патентів на цю концепцію, і передбачається, що один із них буде використаний у кінцевому продукті.

На жаль, додаткова інформація недоступна. До речі, автор RGcloudS закінчує свій твіт, говорячи, що у 2024 році може з’явитися більше інформації. Таким чином, ми можемо зробити висновок, що цього року в серпні ми побачимо нові Galaxy Z Fold 5 і Galaxy Z Flip 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.