Honor Magic 5 Ultimate отримає унікальний двошаровий дисплей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ажіотаж навколо лінійки Honor Magic 5 останнім часом помітно зріс. Телефони буде представлено на виставці Mobile World Congress, яка стартує 27 лютого. Згідно з попередніми чутками, серія складається зі смартфонів Honor Magic 5, 5 Pro та 5 Ultimate.

Як і минулого року, вершиною лінійки є модель Ultimate. Раніше в мережі з’являлися новини, пов’язані переважно з камерою цього телефону, а сьогодні стали відомі деякі подробиці про його екран. За словами добре обізнаних джерел, флагман Honor буде оснащений фірмовою панеллю BOE. Китайському виробнику дисплеїв вже час на повний голос заявити про тотальне домінування на ринку. Компанія раніше уклала контракт на постачання своїх продуктів для iPhone, а вчора з’явилася новина, що популярні “розкладачки” Samsung із серії Z у майбутньому також отримають екрани BOE.

Тепер поговоримо детальніше про дисплей Honor Magic 5 Ultimate. За даними джерел, телефон буде оснащений інноваційною панеллю LTPO+Tandem. Цей екран відрізняється високою яскравістю та низьким рівнем споживання енергії, що позитивно позначиться на часі автономної роботи пристрою. З назви можна зрозуміти, що його буде створено за якоюсь двошаровою технологією. Це вже цікаво, оскільки ми раніше чули про використання подібного дисплея в iPhone 15 серії. Схоже, що Magic 5 Ultimate стане еталонною моделлю як для BOE, так Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також нам відомо, що Honor Magic 5 Ultimate буде оснащений 6,81-дюймовим екраном, процесором Snapdragon 8 Gen 2 та чотирма датчиками в основній 64-мегапіксельній камері. Решту технічних характеристик смартфона ми дізнаємося вже через кілька днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.