Характеристики та ціна Xiaomi 13 Lite розкрито до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до очікуваного глобального релізу Xiaomi 13 Lite відзначився на сайті одного з європейських інтернет-магазинів. Публікація розкрила не тільки повні технічні характеристики, а й ймовірну роздрібну ціну майбутньої новинки.

За даними джерела, гаджет оснастять загнутим з боків 6,55-дюймовим AMOLED-дисплеєм та вирізом у формі таблетки для подвійної селфі-камери (обидва датчики по 32 Мп). Панель матиме роздільну здатність Full HD+, співвідношення сторін 20:9, частоту оновлення 120 Гц, вбудований сканер відбитків пальців та захисне покриття Corning Gorilla Glass 5.

“Серцем” Xiaomi 13 Lite стане процесор Snapdragon 7 Gen 1, який працює за підтримки 8 ГБ оперативної пам’яті, обсяг вбудованого накопичувача, залежно від конфігурації, складе 128 або 256 ГБ. Як прошивка вказується MIUI 13 на базі Android 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тильній панелі гаджета розміститься потрійна основна камера з датчиками на 50 (головний, Sony IMX766), 20 (надширококутна оптика) та 2 мегапікселі (макрооб’єктив). Акумулятор смартфона ємністю 4500 мАч підтримуватиме 67-ватну швидку зарядку. Доповнять список характеристик два стереодинаміки, ІЧ-порт та роз’єм USB Type-C.

Якщо вірити публікації на сайті рітейлера, модифікація 8/128 ГБ коштуватиме €449, а версія 8/256 ГБ коштуватиме покупцям €549. Очікується, що у продаж смартфон надійде у чорному, рожевому та синьому корпусах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.