Meizu розкрила три особливості майбутнього Android-флагмана

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meizu продовжує підігрівати інтерес аудиторії до майбутньої прем’єри флагманської серії смартфонів Meizu 20. Компанія випустила кілька офіційних тизерів, які розповідають про апаратні можливості пристроїв, що готуються до випуску.

Одне із зображень вказує на появу в гаджетах Meizu добре знайомого користувачам Xiaomi ІЧ-датчика, який дозволяє керувати побутовою технікою за допомогою смартфона. Також стало відомо, що новинки обзаведуться ультразвуковим підекранним сканером відбитків, здатним розпізнавати шкірний візерунок всього за 0,075 секунди навіть у складних сценаріях (наприклад, вологий або брудний палець).

Смартфон Meizu 20 буде оснащений тринадцятьма антена для забезпечення гарної якості прийому сигналу. Серед інших особливостей моделі бренд згадує фірмову оболонку Flyme із розширеними можливостями взаємодії смартфона з автомобілем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з раніше опублікованих у мережі рендерів, новий флагман отримає плоский екран з отвором для фронталки вгорі по центру, металеву рамку корпусу, а також камеру-«світлофор» із трьома датчиками зображення та фірмовим кільцевим спалахом. Точної дати прем’єри та докладних специфікацій смартфона виробником поки не оголошено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.