Названо 5 VPN для Android, які досі працюють

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З минулого року ми активно користуємося VPN-програмами. І також активно їх заблокують. Особливо це стосується програм від невідомих розробників. Але вибір у цій ситуації простий: вам всього потрібно прочитати нашу добірку кращих безкоштовних сервісів.

VPN Super

Ви можете скачати цей VPN для Android безкоштовно та без реклами, а бонусом до нього йде безпечний браузер. Програма повністю русифікована та має зручний інтерфейс. Сервер для підключення вибирається автоматично, завдяки чому процес включення системи займає лише кілька хвилин. Можна придбати платну передплату з розширеною географією підключень.

Варто сказати, що це ще й одна з найпопулярніших програм у Google Play. За останній рік у рейтингу за кількістю завантажень воно випередило навіть Яндекс-браузер та Держпослуги.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Stolitomson VPN

Ще один безкоштовний ВПН для Андроїд. У ньому вас може потурбувати вбудована реклама, проте проблем зі швидкістю та якістю з’єднань у цієї програми немає. Система за замовчуванням вибирає найшвидший сервер, але можна змінити його вручну.

Крім реклами, у цієї програми є лише один недолік – ліміт на час підключення. На безкоштовному тарифі ВПН можна використовувати лише 120 хвилин, а потім необхідно буде знову підключитися.

Oko VPN

Безкоштовний додаток без реклами та можливості вбудованих покупок. Тобто платний тариф чи підписки не передбачені у принципі. А ще має широку географія підключень: цілих 17 держав по всьому світу. Тому цю програму рекомендуємо і про мінуси не говоримо: з погляду їх немає.

VPN Fast

Те, що творці цієї програми пропонують високу швидкість, зрозуміло вже з назви. І працює воно справді круто: швидко шукає сервер, в основному з країн Європи, підключається автоматично та працює будь-яку кількість часу.

Але одна велика вада в цій програмі є. Це дуже багато реклами. Ролики виринають після кожного натискання, і пропустити їх не можна. Доводиться кілька разів витрачати по 15-20 секунд перегляду. У результаті до довгоочікуваного моменту підключення починаєш думати про те, щоб завантажити інший ВПН.

Tomato VPN

І останній у нашій добірці, але перший у рейтингу швидкості – Tomato. У ньому також є вбудована реклама, але вона зовсім не заважає. Відображається один раз під час увімкнення та один раз при вимкненні ВПН.

Тут теж є обмеження за часом роботи – не більше півтори години. Після цього часу доведеться натиснути кілька кнопок і подивитися один рекламний ролик. Проте переваг у програми набагато більше. Одне – вона автоматично переходить на швидший сервер під час роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.