Концепт-версію OnePlus 11 показали до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після OnePlus 11 компанія анонсувала його концептуальну версію — а заразом поділилася з користувачами деякими деталями її дизайну. Крім яскравого кольору та LED-елементів на задній панелі, апарат примітний величезним у порівнянні з оригінальною моделлю блоком камери.

Офіційні тизери демонструють смартфон лише частково, але на першому зображенні добре помітна декоративна смуга, що зигзагоподібно перетинає задню кришку та оперізує тильну камеру. До складу останньої входять три основні датчики з різним набором оптики (включаючи телеоб’єктив) та ще кілька елементів, призначення яких невідоме.

Якщо тизер правильно передає пропорції, круглий блок займає майже всю ширину корпусу смартфона, хоча і зміщений до лівої сторони. Друге зображення показує пристрій зі знятою задньою кришкою і, ймовірно, пластиною системи охолодження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Жодних технічних характеристик смартфона компанія поки не розкриває. У мережі також засвітився присвячений майбутній новинці відеотизер, але він здебільшого натякає на використання потужного заліза, практично не показуючи сам пристрій у кадрі.

Концептуальний смартфон OnePlus буде представлено на виставці Mobile World Congress 2023 вже 27 лютого. Попередні пристрої серії OnePlus Concept не надходили у продаж, але натякали на майбутні нововведення у номерній серії фірмових смартфонів. Ймовірно, цього року станеться те саме.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.