Meizu 20 отримає «довічну гарантію»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представник Meizu поділився нововведеннями, які компанія інтегрує у виробничий процес лінійки смартфонів 20 серії. У Meizu вважають, що нові стандарти якості дозволять оголосити “довічну гарантію” на майбутні флагманські смартфони.

Про новий підхід до критеріїв якості розповів представник компанії у одному з постів Weibo. Також з цього приводу з’явилися два тизери майбутньої флагманської лінійки.

“При виробництві Meizu 20 введені суворі стандарти контролю якості, що і в компаніях A та H. Також ми додали більше 30 000 критеріїв якості апаратного та програмного забезпечення”, – представник Meizu.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під A і H в Meizu можуть мати на увазі Apple і HUAWEI, які мають великий попит на вторинному ринку Китаю. За інформацією IDC Research, під «довічна гарантія» може розумітися час терміну служби пристрою. Наприклад, на коробках з iPhone в деяких країнах Apple пише, що смартфон служить 3 або 5 років – і про цей термін йдеться в повідомленнях Meizu. Також IDC Research повідомляє, що фактичний період гарантії Meizu 20 може становити 34 місяці.

На іншому плакаті згадується Flyme 10 без конкретної інформації про оболонку. Текст на картинці свідчить, що нова версія Flyme буде “необмеженою”. Серед інших відомих характеристик – процесор Snapdragon 8 Gen 2, програмний двигун OneMind 10.0 та ще кілька нововведень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.