З продажу несподівано знято смартфон OnePlus 5T

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник з Китаю несподівано зняв з продажу смартфон OnePlus 5T. Таку ситуацію експерти пов’язують зі швидким анонсом нового продукту компанії, яким в даному випадку виступає OnePlus 6.

Маючи передове оснащення OnePlus 5T недоступний для придбання на території США вже з 23 березня, при тому, що анонс пристрою відбувся тільки в листопаді 2017. Девайс не встиг застаріти, але вже опинився знятий з реалізації в торгових точках. На онлайн-порталі розробника відсутня як передова версія смартфона з 8 ГБ оперативної пам’яті, так і базовий його варіант. І мова точно не в дефіциті OnePlus 5T, оскільки зазвичай цей нюанс вказується, як і дата можливого “повернення” смартфона.

Експерти вважають, що така ситуація доводить, що анонс OnePlus 6 пройде не на початку літа, а в квітні або навіть до кінця березня. Громадянам рекомендують утриматися від придбання 5T, щоб через пару тижнів мати можливість отримати девайс з більш передовим обладнанням. Офіційно, втім, дані про презентацію нового смартфона не озвучувалися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.