Meizu готує новий флагман із топовим процесором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Часом після кількох років простою компанії повертаються до життя, і, як ні в чому не бувало, випускають нові моделі. Схоже, що випадок компанії Meizu якраз із таких. Від цього виробника не було новин трохи більше року і ось з початку 2023 інсайдери активно повідомляють про флагман Meizu 20 Pro, що готується.

Буквально днями у Мережі з’явилися фотографії зразкового дизайну новинки та її технічні характеристики. На фотографії ми бачимо, що каркас пристрою буде виконаний із металу, а самі торці плоскі. Основна камера складається з трьох модулів та виконана у формі світлофора. Четверта дірка призначена для лазерного автофокусування.

Що стосується технічної частини, то на ринку будуть доступні дві версії – Meizu 20 та Meizu 20 Pro. Обидва пристрої працюватимуть на процесорі Snapdragon 8 Gen 2. Також очікується, що в гаджети поставлять найшвидшу пам’ять зараз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що фірмова оболонка Flyme 10 буде інтегрована з автомобільними бортовими системами. Офіційна презентація має відбутися навесні, але точної дати поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.