Топ-9 найкращих Android смартфонів на лютий 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найкращі Android смартфони цікаві не лише справжнім фанатам передових технологій. Як правило, такі Android смартфони краще оснащені в технічному плані: вони мають потужніші камери, якісні дисплеї та підтримують роботу в мережах 5G .

Якщо ви прагнете долучитися до новітніх технологій, будь то найбільший сенсор в системі камер, складний екран або програмне забезпечення з удосконаленим штучним інтелектом, вам поза всяким сумнівом потрібно придбати смартфон на Android .

Варто відзначити, що модельний ряд смартфонів зараз дуже великий, тому перед вами відкривається величезний вибір пристроїв, як бюджетного класу, так і флагманського рівня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже, якщо ви зацікавлені у зниженні своїх витрат, ви також гарантовано знайдете для себе найкращий Android смартфон у бюджетному сегменті ринку.

Щоб вам було легше серед такого величезного різноманіття здійснити вибір смартфона, який справді відповідатиме вашим потребам, у цій статті ми зібрали найкращі Android смартфони, доступні у продажу в даний час.

На даний момент, серед Android смартфонів, завдяки якості своїх пристроїв, а також надійному обслуговуванню та підтримці, домінує бренд Samsung , тому смартфон Samsung Galaxy S22 Ultra займає найвищу позицію нашого списку.

1. Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra спочатку був розроблений так, щоб стати досконалим Android смартфоном або, принаймні, досконалим смартфоном від Samsung , втім він успішно процвітає в обох випадках.

Звичайно, незабаром вже очікується вихід нового смартфона Galaxy S23 Ultra . І хоча сам по собі він є невеликим оновленням у порівнянні з S22 Ultra , їх відмінності можуть бути досить великими, щоб новий смартфон змістив попередника на першому місці цього списку.

Galaxy S22 Ultra має чудові можливості масштабування, які ще не зустрічалися у світі мобільних технологій, завдяки 10-кратному оптичному зуму і 100-кратному цифровому зуму, якість знімків набуває нового рівня.

Іншою родзинкою є стілус S Pen , який входить у комплект цього смартфона, а також має власний слот усередині корпусу пристрою, як у Galaxy Note . Це корисна функція для продуктивної праці та творчості.

З невеликих мінусів – невисокий час автономної роботи Galaxy S22 Ultra і дорожнеча смартфона. Тим не менш, найдосконаліший Android смартфон однозначно коштує своїх грошей.

2. Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 7 Pro з легкістю створює чудові фотографії вдень і вночі, а своїм функціоналом він розширює можливості фотографування так, що навіть фотографії зі старих смартфонів можуть виглядати краще.

На даний момент таке можна провернути тільки зі смартфоном, оснащеним процесором Tensor G2, як у Pixel 7 Pro.

Насправді, на Pixel 7 Pro можна зробити чимало цікавих речей, яких ніхто з його конкурентів навіть не намагається зробити.

Pixel 7 Pro у буквальному розумінні став слухатися краще. Він точніше розпізнає мову, тому смартфон більш комфортно керується за допомогою голосу.

Він не просто робить фотографії краще, він робить їх більш чіткими та інформативними, використовуючи технологію Real Tone для покращення відтінків шкіри. З мінусів – час автономної роботи пристрою, що не вражає.

3. Samsung Galaxy A53

Якщо вам потрібний пристрій, в якому дотримано відмінне співвідношення ціни і функціоналу, зверніть увагу на Samsung Galaxy A53 .

Він має систему камер з чотирма різними об’єктивами, які надають вам безліч унікальних можливостей. У смартфона чудовий екран, тривалий час автономної роботи та захист від попадання води.

Galaxy A53 оснащений привабливим дисплеєм з тією ж роздільною здатністю та частотою оновлення, що й у Galaxy S22 . Насправді, крім розміру, більшість людей навряд чи побачать сильну різницю між дисплеєм цього середньобюджетного смартфона та дисплеєм S22 .

Смартфон може похвалитися вражаючою якістю знімків, які виходять завдяки основному об’єктиву на 64 Мп з апертурою f/1.8 , надширокому об’єктиву на 12 мегапікселів з діафрагмою f /2.2 , макрооб’єктиву на 5 Мп з апертурою f/2. також f/2.4 .

З таким арсеналом камер, Galaxy A53 може дати фору багатьом смартфонам, у тому числі і тим, що коштують значно дорожче.

4. Google Pixel 7

Як і Pixel 7 Pro , стандартний Pixel 7 оснащений найновішим процесором Tensor G2 від Google , який у поєднанні з операційною системою Android 13 забезпечує незабутню взаємодію з користувачем, а виконання повсякденних завдань приносить справжнє задоволення.

Pixel 7 має дизайн, який, хоч і викликає деякі питання, виглядає продуманим та преміальним. Система камер укладена у значну алюмінієву смужку, яка вигідно виділяє смартфон серед конкурентів, особливо у його ціновому діапазоні.

Менший розмір 6,3-дюймового дисплея і більш тонкі рамки (порівняно з Pixel 6 ) роблять Pixel 7 зручнішим для використання, він виглядає більш кишеньковим пристроєм, ніж попередник.

Найбільші недоліки смартфона найбільш помітні в тих аспектах, де він, в силу своєї конструкції поступається Pixel 7 Pro , це дисплей з нижчою частотою оновлення та відсутність телеоб’єктива із зумом.

Але незважаючи на це, інтерфейс користувача здається вигостреним, функції з підтримкою ІІ унікальні, а обіцянка компанією більшої функціональності за рахунок майбутніх оновлень означає, що Pixel 7 з часом стане тільки краще.

5. OnePlus 11

У OnePlus 11 втілилося все найкраще, чого досягла компанія OnePlus за час свого існування. Купуючи OnePlus 11, ви набуваєте продуктивності та характеристик флагманського рівня за доступною ціною.

Замість того, щоб пропонувати дорожчу модель з приставкою ” Pro “, цього року компанія постаралася вмістити у свій новий пристрій все найкраще у світі мобільних технологій за вартістю, нижчою, ніж Galaxy S23 або iPhone 14 .

Хоча система камер не найдосконаліша – тут немає телеоб’єктива. Але натомість ви отримуєте можливість робити чудові портретні знімки, які виглядають дуже художньо.

Тобто, на смартфоні виходять краще теплі та апетитні знімки їжі, а не макрозйомка крупним планом чи потужний зум.

На жаль, в той час, як OnePlus 10 Pro має водонепроникність, OnePlus 11 захищений менше і може витримувати тільки бризки від води. Якщо ви впустите його у воду, він зламається.

6. Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 не сильно відрізняється в порівнянні з попереднім Galaxy S21 , тому, якщо ви вже є власником цього смартфона, швидше за все, вам не варто його міняти, але все ж таки Galaxy S22 сам по собі чудовий смартфон.

Найбільше він підійде шанувальникам компактних смартфонів, так як з 6,1 дюймовим дисплеєм, невеликими рамками і тонким корпусом він безумовно замалий за сучасними стандартами Android смартфонів.

Він також дуже гарний смартфон з дизайнерської точки зору і він доступніший у ціновому плані, ніж інші представники лінійки Galaxy S22 або багато інших смартфонів флагманського рівня.

І це незважаючи на гідну продуктивність – порівнявши Galaxy S22 з більшим S22 Ultra , ви виявите, що їх результати в Geekbench схожі. Тож Samsung Galaxy S22 цілком собі на висоті.

Хіба що його камери не зможуть зрівнятися з камерами Galaxy S22 Ultra , і цей екран маленького розміру може здатися деяким користувачам занадто тісним. Але у всьому іншому це один з найкращих Android смартфонів за напрочуд відмінною ціною.

7. Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung практично досягла верху досконалості у світі складних пристроїв за допомогою Samsung Galaxy Z Flip 3 , тому не дивно, що Galaxy Z Flip 4 є лише незначним оновленням.

Тут ви отримуєте батарею більшої ємності, швидшу зарядку і продуктивніший процесор, але майже все інше залишилося колишнім, як і в попередній моделі.

Це нормально, тому що Z Flip 3 був чудовим смартфоном, а Z Flip 4 зробив його ще трохи краще. Ми були особливо вражені його продуктивністю та компактністю, а батарея зі збільшеною ємністю змогла вирішити одну з найбільших проблем, яка була у Flip 3.

Залишається сподіватися на те, що у Samsung Galaxy Z Flip 5 змін на краще буде ще більше, але на даний момент часу Galaxy Z Flip 4 – найкраща “розкладачка”, яку ви можете купити, і один з найкращих смартфонів від Samsung в цілому.

8. Motorola Edge 30 Ultra

Motorola Edge 30 Ultra – настільки гарний смартфон з фантастичним співвідношенням ціни та якості та набором характеристик, що Samsung Galaxy S22 Ultra має позеленіти від заздрощів.

Кожен технічний аспект Motorola Edge 30 Ultra є повністю флагманським, і цей факт дарує вам масу незабутніх вражень від використання.

Першокласний дисплей із частотою оновлення 144 Гц у поєднанні з топовим процесором Snapdragon 8 Plus Gen 1 – смартфон ідеально підходить для ігор або інших енергоємних процесів.

Говорячи про потужність, Edge 30 Ultra заряджається неймовірно швидко за допомогою 125 Вт зарядного пристрою. Іншим смартфонам буде дуже складно продемонструвати свою перевагу, перебуваючи поряд з Motorola Edge 30 Ultra .

9. Asus Rog Phone 6D Ultimate

Тих, хто шукає ігровий смартфон, з яким потрібно зважати, Asus Rog Phone 6D Ultimate може сильно вразити.

Він оснащений 6,78-дюймовим OLED дисплеєм з роздільною здатністю Full HD і частотою оновлення 165 Гц, яка ідеально підходить для динамічних ігор.

Тут також відіграють велику роль низка режимів перегляду, а також застосування потужних динаміків, які забезпечують відповідне занурення в ігровий процес.

Хоча у Rog Phone 6D Ultimate ті ж об’єктиви в системі камер, що й у Oppo Find X5 Pro (50-мегапіксельний об’єктив із сенсором Sony IMX 766 ), у ньому відсутня оптична стабілізація зображення, тому цей смартфон буде не найкращим варіантом для фотографа.

Тим не менш, за продуктивністю та швидкістю роботи Asus Rog Phone 6D Ultimate є швидким і потужним, залишаючись при цьому прохолодним при тривалому використанні. Геймерам важко встояти перед ним.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.