Названо смартфон Samsung який можна сміливо брати у 2023 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Буквально днями ми розповіли про майбутні моделі хітової А-серії смартфонів Samsung. Поки новинки не презентували, пропонуємо придивитися до найоптимальнішої моделі минулого року Galaxy A53.

Реклама

Які плюси цієї моделі? По-перше , радує шикарний 120-герцовий AMOLED-екран на 6.5 дюйми з роздільною здатністю Full HD+ і яскравістю 800 нит – на такому буде комфортно грати і дивитися відео. По-друге , вирішують фотоможливості – крім крутої 32-мегапіксельної фронталки смарт отримав блок із квадрокамерою на 64+12+5+5 мегапікселів, причому з оптостабом у головного датчика. Тобто в більшості сценарій використання камери здатні видавати адекватні фото і відео.

По-третє , все гаразд і з продуктивністю. Девайс працює на чіпі Exynos 1280 – це аналог Snapdragon 778G, потужності якого достатньо для стабільної роботи системи та середнього геймінгу. З рештою спеків теж все гуд – у гаджета при собі нормальний акумулятор на 5000 мАг, стереодинаміки, захист IP67 і NFC-модуль. 

Що з недоліків? Засмучує відсутність зарядного пристрою в комплекті смартфона – його доведеться докуповувати окремо. До того ж девайс довго заряджається – у ньому передбачена підтримка лише 25-ватного адаптера. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ