Смартфони Samsung перестануть грітися під час заряджання

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно з’явилися повідомлення про те, що смартфони від південнокорейського гіганта Samsung дозволять користувачам грати без ризику перегріву. Справа в тому, що гаджети бренду перестануть нагріватися під час заряджання.

Реклама

Нагрівання акумуляторної батареї смартфона в процесі зарядки – дуже поширена проблема. І для її вирішення інженери компанії Samsung запровадили програмне обмеження рівня заряду акумуляторної батареї на рівні 20%. Це, зазначають вони, дозволяє припинити надходження енергії в елемент живлення гаджета та запобігати його надмірному нагріванню.

Щоб обмежити зарядку пристрою і уникнути його перегріву, Samsung розробили спеціальну програмну можливість. Тепер користувачі можуть відкрити на своїх смартфонах від південнокорейського бренду додаток під назвою Game Launcher і вибрати розділ Game Booster. Далі залишається лише активувати пункт «Зупинити подачу живлення USB».

При цьому в компанії нагадують, що відеоігри з високими вимогами до графічної продуктивності в цьому режимі будуть працювати з низькою якістю роздільної здатності, зате підвищення температури пристрою, що некомфортно для рук і в цілому шкодить самому гаджету, більше не фіксуватиметься.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ