У мережу злили цікаві деталі про операційну систему iOS 17

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При розробці нових версій iOS витоку інформації зазвичай є досить рідкісним явищем. Проте давня традиція не завадила одному перевіреному джерелу з ніком LeaksApplePro розкрити кілька цікавих фактів про iOS 17, фінальний варіант якої ми побачимо у майбутньому iPhone 15.

Якщо хтось думає, що компанія Apple раптом вирішить без особливих причин провести масштабний редизайн своєї операційної системи, він глибоко помиляється. iOS 17, що отримала кодову назву Dawn, не принесе жодних відчутних змін. Як повідомляється, це пов’язано з тим, що американський технологічний гігант відправив більшість своїх програмістів для завершення робіт над програмним забезпеченням для гарнітури VR/AR.

LeaksApplePro повідомляє, що в iOS 17 будуть покращені розділи Music (Музика), Mail (Пошта), Files (Файли), Wallet (Гаманець), Find (Пошук) та Reminders (Нагадування), але подробиць наводити не став. Нова версія операційної системи також повинна включати окремий софт для гарнітури віртуальної/доповненої реальності, за аналогією з Apple Watch. Крім того, з’явиться можливість встановлення програм з інших джерел.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, iOS 17 буде доступним для завантаження на шість телефонів Apple з підтримкою динамічних острівців. Очевидно, йдеться про поточні моделі i Phone 14 Pro і 14 Pro Max, а також про чотири нові смартфони iPhone 15. Декілька інсайдерів також підтвердили, що наступна лінійка буде оснащена портами USB-C, як того вимагає європейське законодавство. Офіційний запуск iOS 17 очікується у червні на конференції розробників WWDC 2023.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.