Розкрито секретну фішку vivo X90: як побачити зірку на корпусі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі китайської соцмережі Weibo знайшли секретну опцію vivo X90 Confession. Для її активації знадобиться ліхтарик (або будь-яке інше джерело яскравого світла) та сам смартфон.

Працює все так: користувач спрямовує світло у певну зону на задній частині гаджета і бачить у відображенні гарну картинку – шестикутну зірку. Це відбувається через особливу технологію виготовлення скляної поверхні корпусу. Цікаво, що сам виробник про цю секретну фішку смартфона не розповів.

Технічне оснащення vivo X90 Confession нічим не відрізняється від стандартної моделі, представленої ще листопаді 2022 року. З нового у ньому лише колір. З рештою особливостей девайса можете ознайомитись нижче.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Характеристики vivo X90 Confession Екран: 6,78 дюйма, вигнутий, OLED, 2800×1260 пікселів, 120 Гц, 1300 нит, 100% DCI-P3; Процесор: MediaTek Dimensity 9200 + vivo V2; 50 Мп (з OIS), надширик 12 Мп, портретна 12 Мп / фронталка 32 Мп; Акумулятор: 4810 мАг, провідна зарядка 120 Вт; ОС: OriginOS 3 на базі Android 13.

Ціна гаджета – 3999 юанів (приблизно 20 000 гривеньза курсом). Він уже продається в Китаї, про доступність vivo X90 Confession на інших ринках поки що невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.