Який Android-смартфон купити, якщо потрібна потужна батарея

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прекрасний дисплей, потужний процесор і кілька камер – все це не має значення, якщо вже надвечір рівень заряду майже на нулі. У цій добірці ми зібрали кілька варіантів бюджетних гаджетів із батареями ємністю 6 000 мАг і більше. Таку автономність позаздрять навіть флагмани.

TECNO Pova Neo 2

У TECNO Pova Neo 2 батарея еталонна для нашої добірки – 7 000 мАг. Тільки уявіть: час роботи в режимі очікування до 1188 годин. Це майже 50 діб! Так, це умовний показник, не потрібний для звичайного використання. Але навіть якщо говорити про активний сценарій — із серфінгом в інтернеті, фотозйомкою та помірним онлайн-геймінгом, — повного заряду має вистачити щонайменше на три дні.

З інших переваг гаджета: безрамковий екран на 6,82 дюйми з роздільною здатністю HD+, сучасний процесор з 6 ГБ оперативної пам’яті, якого вистачить для комфортної роботи з додатками та перегляду онлайн-трансляцій, а також слот на дві SIM-карти та пристрій для швидкого заряджання в комплекті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера смартфона на 16 Мпікс має датчик глибини для створення портретних знімків, а фронтальна зі світлодіодним спалахом дозволяє робити яскраві селфі. Щоб довести портретні фото до досконалості, в арсеналі пристрою є спеціальний режим для обробки знімків з назвою «Краса».

Xiaomi Redmi 9T

Високопродуктивний апарат, що поєднує у собі максимальний баланс ціни та якості. У смартфона є все необхідне для комфортного перегляду відео та ігор: яскравий дисплей на 6,53 дюйми з роздільною здатністю HD+ та потужні динаміки. Загалом залізної начинки цього гаджета рядовому користувачеві буде цілком достатньо для встановлення та комфортної роботи з більшістю додатків.

Потужний акумулятор на 6 000 мАг із швидкою зарядкою, за інформацією від виробника, здатний витримати більше циклів зарядки-розрядки без втрати ємності. З додаткових фішок: USB Type-C, 3,5 мм роз’єм під навушники та модуль безконтактної оплати NFC.

Основна камера у гаджета на 48 Мпікс відповідає за фотографії та відеозйомку високої якості. Друга камера на 8 Мпікс підходить для ширококутної зйомки, а для більш детальних знімків знадобиться макромодуль – 2 Мпікс.

HUAWEI Nova Y70

Цей спритний гаджет отримав величезний 6,75-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1600×720 пікселів, який підходить для будь-яких завдань: від відеодзвінків та ігор до спокійного читання. Реалістична передача кольору, тонкі рамки дисплея і зовсім невеликий виріз під фронтальну камеру – ніщо не завадить вам насолоджуватися картинкою.

За продуктивність відповідає один нових процесорів та 4 ГБ оперативної пам’яті. Знімає Huawei Nova Y70 на камеру із трьома об’єктивами. Роздільна здатність основної – 48 Мпікс. Цього вистачить для створення деталізованих знімків навіть у складних умовах освітлення. На додаток до неї – надширококутний сенсор з кутом огляду 120 градусів.

Huawei Nova Y70 може похвалитися і великою ємністю батареї – 6000 мАг. У комплекті йде блок живлення на 22,5 Вт з опцією швидкого заряду – лише 10 хвилин зарядки вистачить на три години перегляду відео.

Realme C25S

У цього представника марки Realme ємність акумулятора складає 6 000 мАг, а підтримувати тривалу роботу від однієї зарядки смартфону допомагає програма Quick Freeze. Воно оптимізує енергоспоживання програмами, які запущені у фоновому режимі. Також смартфон підтримує швидке заряджання на 18 Вт.

Діагональ дисплея у смартфона 6,5 дюйми, а зображення на ньому дуже насичене, з реалістичною передачею кольору. Гаджет вийшов не так давно, а тому готовий до всіх сучасних програм — як для розваг, так і для роботи.

Відзначаємо також добротну потрійну камеру, наявність сканера відбитка пальця та модуля безконтактної оплати NFC.

Infinix HOT 12 Play

Новачок на ринку мобільних пристроїв, який точно сподобається тим, кому важливо завжди залишатися на зв’язку і користуватися пристроєм тривалий час. Смартфон оснащений 6,82-дюймовим екраном з високою частотою оновлення в 90 Гц – для плавності анімації, потужним процесором та гарним набором камер.

Батареї з ємністю 6 000 мАч вистачить на добу навіть при високих навантаженнях. Повного заряду акумулятора достатньо для прослуховування музики протягом 120 годин або 60 днів роботи в режимі очікування.

З цікавих фішок також можна виділити підтримку безконтактної оплати, об’ємний звук та можливість використання двох SIM-карток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.