iOS 17 не втішила фанатів Apple. Якою буде оболонка

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важко не погодитися із твердженням, що компанія Apple розбаловала своїх постійних клієнтів: тепер кожен чекає від розробників чогось дуже незвичайного. Але цього разу щось пішло не так, адже виробник усіма улюблених смартфонів та іншої техніки для комунікації зміг засмутити своїх вірних користувачів. У мережі з’явилася інформація про iOS 17, суттєвих змін у якій немає. Але може бути рано розчаровуватися в Apple?

Глобальні зміни чи фіаско?

Якщо вірити інформації інсайдерів, iOS 17 отримала кілька скромних змін у функціоналі.

Подейкують, що додатки Будинок та Музика будуть доповнені новими фішками, які допоможуть зробити навігацію пристрою простіше. Торкнуться зміни і Локатора, який отримає низку вдосконалених налаштувань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загалом, нова версія операційної системи не надто відрізнятиметься від попередньої. Головним завданням розробників стало усунення дрібних недоліків та неполадок, які могли спричинити нестабільну роботу. Цього разу компанія зробила ставку на високу ефективність та стабільність, що теж похвально.

Особливості

Хоча офіційної інформації ще не було, відомо, що нова ОС буде розрахована на роботу на цілих шести пристроях. За прогнозами, на нас чекає так званий динамічний виріз – його отримають усі моделі iPhone 15.

Не обійшлося у нових моделях і без USB-C, проте і тут є маленький нюанс: підтримувати швидкість USB 3.2 будуть лише дві конфігурації. Найімовірніше, ними стануть Pro та Pro Max – тут параметри будуть більш розширеними для зручності користувачів.

Компанія Apple постійно радує користувачів “яблучних” гаджетів цікавими оновленнями: нові програми, покращені характеристики та елегантний дизайн завжди викликають бурю емоцій. І хоч довкола iOS 17 ходить безліч чуток, які вже встигли розчарувати покупців, поспішати з висновками зарано. Що ж, чекати на новини залишилося не так вже й довго – компанія представляє свої новинки восени, яка не за горами. А що ви думаєте щодо майбутніх оновлень?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.