Без категорії

Розкрито характеристики OnePlus Nord 3: середній клас з AMOLED-дисплеєм

Share
Час читання: < 1 хв.

OnePlus, яка недавно представила на світовому ринку новий флагман OnePlus 11 і свій перший планшетний комп’ютер OnePlus Pad, тепер готує до виходу новий смартфон середнього класу, який стане частиною серії OnePlus Nord. Йдеться про смартфон під назвою OnePlus Nord 3, технічні характеристики якого вже проникли в мережу.

Інсайдери розсекретили технічні характеристики OnePlus Nord 3. Вони приписують йому великий 6,5-дюймовий дисплей типу AMOLED з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення зображення 120 Гц, потрійну основну камеру з головним 50-мегапіксельним датчиком, 8-мегапіксельним датчиком , Яке джерело назвало марним. Для селфі та відеозв’язку буде передбачено 32-мегапіксельну фронтальну камеру, яку, швидше за все, вбудують у виріз у дисплеї.

Серцем OnePlus Nord 3 стане чіпсет MediaTek Dimensity 8100 Max або Dimensity 8200. Об’єм оперативної пам’яті та вбудованого накопичувача не уточнюються.

Терміни виходу та вартість OnePlus Nord 3 ще доведеться з’ясувати.

Зазначимо, що OnePlus Nord 3 не варто плутати з майбутнім OnePlus Nord CE 3, який теж нещодавно став об’єктом витоку. Цьому смартфону, якщо вірити інсайдерам, буде покладатися 6,7-дюймовий IPS LCD-дисплей з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення зображення 120 Гц і HDR10+, чіпсет Qualcomm Snapdragon 695 у поєднанні з 8 Гбайт оперативної та 256 Гбайт. Також він отримає 108-мегапіксельну основну камеру з двома 2-мегапіксельними датчиками – один для макрозйомки, а інший, який виконує роль датчика глибини, для портретних знімків.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: OnePlus
  • Останні записи

    Ціна на флагманські смартфони може зрости через дорогі процесори

    У жовтні Qualcomm і MediaTek представлять свої нові флагманські процесори для смартфонів - Snapdragon 8…

    30.09.2024

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024

    Оприлюднено інформацію про стан російської ядерної зброї

    Росія вважається другою у світі за ядерним потенціалом. На першому місці - США. В окупантів…

    30.09.2024

    Експерти з’ясували, що ШІ може стежити за користувачами

    Дослідник Йоган Рейбергер виявив вразливість у macOS-версії ChatGPT, яка дозволяє зловмисникам встановлювати шпигунське програмне забезпечення.…

    30.09.2024

    Twitter (X) втратила 78,7% вартості після покупки Ілоном Маском

    Вартість Twitter, перейменованої на X після покупки Ілоном Маском, різко впала, за оцінками консалтингової фірми…

    30.09.2024